| Lorellley a întrebat:

Am o intrebare vreau sa imi raspundeti urgent! Acum 2 3 saptamani am avut 2 contacte sexuale neprotejate insa neam asigurat sa nu fie lichid poate a mai fost insa in cantitati mici pentru ca la interval de 5 minute o scoteam si o stergeam. Trebyia sa imi vina ciclu pe data de 27 - 28 insa nu a aparut inainte de data de 27 mia aparut niste scurgeri cu sange rozaliu care a durat 2 zile dupa nimic am luat si antibiotice timp de o saptamana augmentin sar putea sa nu imi fi venit din cauza aia? Tin sa va spun ca am ciclu destul de regulat si miam luat 2 teste de sarcina si au fost negative nu stiu ce sa fac sper sa nu fiu gravida. Dau funda!:*::*

4 răspunsuri:
| Emilian65 a răspuns:

Daca actele sexuale au fost neprotejate, cu siguranta ca ai ramas gravida. Acele scurgeri de sange pe care le-ai avut in jurul datei de 27 iulie au fost semne de gravidie.

| MidnightR a răspuns:

Eu nu va inteleg. Daca nu sunteti 100% sigur ca nu se va intampla nimic, de ce actionati ca prostii doar ca sa veniti dupa si sa va plangeti pe aici?

| Mihai_Miţă_1999 a răspuns:

11 lei... Pentru asta sa faci atata tambalau?

| JasmineMiranda a răspuns:

Nu esti insarcinata unei prietene ii s-a intamplat la fell a luat niste antibotice si nu i-a venit ciclul asa ca s-a speriat dar a vb cu parintii si au ajutat-o fara scandal si au spus ca din cauza pastilelor luna urmatoare i-a venit ciclul regulat