| StefanAndrei00 a întrebat:

Am o intrebare:Vreau sa o cuceresc pe o fata de la mine din cls(sunt in clasa a IV a)Ma cunoaste destul de bine, dar nu vb prea mult cu ea.Sunt mai mare ca ea cu 6 luni. Dar se comporta altfel cu mine decat cu ceilalti baieti(expm:ma ia in brate atunci cand iau o nota mare sau ma saruta pe obraz)Vr sa o sarut dar nu stiu cum!

Răspuns Câştigător
| AnaBejenaru a răspuns:

Opaa.foarte interesanthappy.@ilegalb0y are dreptate cumparai flori si ciocolatalaughing.si in nici un caz nu e o varsta frageda pentru fete. distreazate cat poti pustiule

7 răspunsuri:
| Phaey a răspuns:

Daca te referi la situatie, cand te ia in brate, incearca sa o pupi si tu, la inceput pe obraz, apoi te misti inspre coltul gurii si apoi dai lovitura de gratie laughing Daca intrebi cum sa saruti... Nimeni nu-ti poate explica... Totul vine de la sine, intelegi? Fa pur si simplu o ciorba de limbi acolo laughing

| illegalb0y a răspuns:

La varsta asta e fff usor sa fraieresti fetele si sa le cuceresti...cumpara-i o ciocolata si un trandafir si e a tawinking

| DarkBlood32 a răspuns:

Cu tupeu.winking

| StefanAndrei00 explică:

Ms laughing o sa incerc si sper sa imi iasa big grin

| Owydelu a răspuns:

Nu e varsta cam frageda pentru fete?

| Senzation_6909 a răspuns:

Cand vine caldura, dai si tu o floricica :]

| Alina_1593 a răspuns:

hee hee clasa a IV.pai incearca sa vorbesti mai mult cu ea.iesi in pauza cu ea,salut-o in fiecare zi, stai mai mult timp pe langa ea, felicit-o si tu cand ia note mari.Succes!