| djgigel a întrebat:

Am o itrebare @@@am facut cunostinta cu o fata si avea prieten si pe urma prietenul a abandonato si spuneti-mi de la ce sa incep cum sa ma apropii de ea? fintca eu nu prea sunt romantic! plizzzzzzzzzz ajutati-ma

4 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Nu ai deloc nevoie sa fii romantic.Tot ce trebuie sa faci este sa ii arati ca iti pasa de ea si ca pe tine se poate baza, in sensul ca tu nu o vei abandona.Devin-o prietenul ei bun, intelege-o, ajut-o sa aiba incredere in tine si daca vezi ca ea se apropie de tine ai sa prinzi asemenea aripi ca o sa-ti vina si romantismul.Bafta multa!

| Pitic a răspuns:

Trebuie sa fii tu insuti, sa intri in vorba cu ea de la un subiect banal, sa ajungeti sa vorbiti ore in sir, faceti o plimbare sa va cunoasteti mai bine, spune-i:
'' ce zi frumoasa ar merge de parc, ce mi-as dori sa merg love struck auzi, ai treaba? nu vrei sa facem o plimbare?''
In timp ce va plimbati incerca sa dai dintr-un subiect in altul asa nu iti va zice '' da ce te intereseaza viata mea'' incerca sa spui cate ceva despre tine ca si ea sa aiba incredere in tine sa iti spuna cate ceva.
Incerca sa nu insisti pe un subiect daca vezi ca il evita nu faci nimic bun decat o s-o faci sa plece.
Daca ai vreun animal de casa, cerei un sfat in legatura cu el, daca ai un catel i-al cu tine cand te intalnesti cu ea, fete adora cateii, nu toate dar marea majoritate da tongue
Nu poti fi romanti de acum daca nici prieteni nu sunteti, romantic va trebui sa fii atunci cand veti fi iubiti acum trebuie sa fi sincer si de incredere.

| uranus1995bz a răspuns:

In primul rand,fii atent cu ea, fa-o sa rada, iar cand crezi tu ca esti pregatit da loviturawinking

| Ale_Anda_1987 a răspuns:

Nu e nevoie sa fii romantic fii tu insusi descrie-te pe tine si arata-i ce simti deschide-ti inima catre ea si spune-i totul cu curaj