Gelozia omoara absolut orice relatie, este o boala grea care il izoleaza pe individ. sa stii ca daca e ceva de capul fetei asteia te va parasi rapid. Numai o femeie cu multe "bube in cap" accepta un barbat gelos de teama ca nu o ma ia nimeni. Daca nu te vindeci de gelozie, fetele bune vor fugi de tine si vei ramane ori cu una foarte urata, ori foarte proasta, ori cu alte defecte grave, care te va accepta ca sa nu ramana fata batrana si tu o vei accepta ca va fi singura care va vrea sa stea cu tine. Nu ai dreptul sa-i interzici nimic partenerei tale. Eu sunt maritata si nu as accepta sa imi interzica sotul sa ma duc undeva. Secretul oricarei relatii este increderea, in lipsa increderii, relatia se duce de rapa repejor.
Dumnezeule! Ai auzit de cuvantul LIBERTATE? Mna fata are nevoie de asa ceva si si tu ar trebui.Sunteti impreuna, foarte frumos dar asta nu niseamna ca nu puteti face si separat unele lucruri. Daca tu nu poti merge la discoteca vietii de ce sa nu o lasi pe ea? E alegerea ei.Btw,ieri parce vroiai sa te desparti de ea, azi esti gelos?
Mda... probabil nu te inseala, nu te-a inselat si nici nu are de gand.
de ce au toti baietii impresia ca daca o fata nu mai e virgina e dintr-o data gata sa se arunce in bratele oricarui barbat chiar si daca abia l-a cunoscut?
gelozia e o boala, ar trebui sa ai incredere in ea caci nu o sa poti fi fericit daca traiesti asa, paranoic.
gandeste-te astfel: tu ai inselat-o pe ea? ai de gand? daca nu, ea de ce ar gandi altfel?
In primul rand gelozia excesiva duce la tot ce e mai rau, la despartirea cuplurilor ( fiind un factor destul de important), in al II-lea rand nu trebuie sa fii atat de insistent in aflarea unui raspuns la o intrebare, din moment ce ea iti spune : " daca ma mai strezezi mult cu intrebarea asta, ne despartim", acest lucru ar trebui sa-ti dea de gandit, poate nu este ea jumatatea ta, poate ea nu are aceleasi sentimente ca si tine, sunteti cred eu si doua caractere opuse. In al III-lea rand si distanta este un factor care nu prea va lasa sa va cunoasteti atat de bine. vazandu-va la 2-3 saptamani, datorita acestui lucru, tu nici n-ar trebui sa ai atat de mari "pretentii" / asteptari de la aceasta fata. Daca nu exista intelegere, iubire Nu exista sansa formarii unui cuplu.
Pai rezolva alea diferite motive si incearca sa fii langa ea de craciun. incearca sa nu`i interzici sa iasa totusi are si ea o viata nu poate sta inchisa in casa atata timp cat nu eti u acolo. si nu mi se pare sa fie vina ei ca nu te poti duce tu cu ea la disco.
o fata trebuie respectata nu sufocata.
gelozia asta a ta, daca continui in stilu asta nu va duce decat la ruperea relatziei, ea vrea sa se simta bine cu tine nu sa o intrebi de ficare data cand va vedeti daca te-a inselat. o relatzie se bazeaza pe incredere si pe respect. incearca sa-ti scoti gelozia asta din cap pentru ca o s`o pierzi
In primul rand vreau sa te felicit ca iai interzis.Asa iti poate dovedi daca te iubeste si te asculta.
Rad pentru ca situatia ta e destul de similara cu a mea.Am un prieten de 7 luni si el a fost primul.Si el e ca tine.Gelos.Dar il inteleg ca daca nu era gelos insemna ca nu ma iubeste, dar eu il ascult.Cand imi interzice ceva nu trec peste el.Si vice versa.Doar ca noi ne vedem in fiecare seara. Dar voi in schimb...Sti ca relatziile la distanta nu prea dureaza.Chiar daca ea zice ca nu te inseala asta nu inseamna ca nu filtreaza si ea putin.Si nu o mai intreba daca te-a inselat ca nu o sa-ti zica niciodata >Da te-am inselat< asa ca degeaba o intrebi.Asa departati sunteti de 9 luni? Adica de 9 luni va vedeti doar o data la 2-3 saptamana? Sau sunteti de putin timp asa?
Cand va vedeti, e rece cu tine? se poarta altfel? Va vedeti prea putin pentru un cuplu cu o relatie serioasa...si interesul fata de celelalt scade treptat fara sa iti dai seama.
Si daca zici ca deja iti zice de despartire...trebuie sa te astepti la una. O poti incerca sa vezi daca te iubeste cu adevarat interzicandu-i sa mearga la discoteca si ii zici ca daca te iubeste cu adevarat o sa stea acasaa.Si atunci poti vedea cine e ea de fapt. Dar e naspa de voi ca nu faceti sarbatoriile impreuna.Pacat.
Oricum mult noroc si ai grija
Mai cosmine. tu ai o problema grava.si te inteleg. dar ce vrei? daca ai inceput-o cat crezi ca poate o fata sa stea ne...cand hormonii isi fac de cap? daca tine la tine si te iubeste, si face sex cu altul? tu nu ai de unde sa stii. daca-ti urmaresti femeia nu o sa ai partener niciodata, fiindca decat sa pazesti o femeie, mai bine pazesti un card de iepuri.si daca nu e altul? e periuta de dinti, asa cum am intalnit pe aici pe TPU. ce vreau sa-ti spun e ca trebuie sa o crezi pana la proba contrarie.gelozia. e banuiala curata.si nici nu poti crede pe oricine vrea sa-ti faca rau ca, prietena ta face si drege. daca vrei sa nu te insele si sa nu plece nicaieri fara tine, casatoreste-te cu ea si gata. daca santeti prea tineri, asta e, trebuia sa fiti cuminti. da sa stii ca si eu am fost cuminte, si dupa doua saptamani, ea nu a mai fost. s-a facut obraznica foc, si nu cu mine.nu este o reteta care sa te vindece acum de ce suferi tu. te vindeci singur, cu timpul.
Pai daca o iubesti cu adevarat ar trebui sa ai incredere in ea.Plus ca o fata de obicei atunci cand isi incepe viata sexuala tine la acel baiat pentru ca e ceva important si a pierdut virginitatea deci nu o sa se duca la altul.eu cred ca si a ea te iubeste altfel nu ar fi facut-o cu tine.Si faza cu intrebatul mereu daca te-a inselat e aiurea pentru ca oricm daca te ar insela nu ti-ar spune si banuiesc ca pentru ea este stresant sa pui mereu intrebarea asta.Las-o sa se duca la discoteca de craciun asa iii poti demonstra ca ai incredere in ea.Sun-o inainte sa plece la discoteca ureazai distractie placuta si nu o stresa cu telefoane toata noaptea sun-o abia doua zi intreab-o cum a fost daca sa distrat.Sunt sigura ca va frumos surprinsa ca te-ai schimbat.