| lover123 a întrebat:

Am o iubita de cateva zile. Fetei ii place de mine foarte mult pot spune. Cand e momentul sa o intreb daca doreste sa faca dragoste? Metionez e virgina fata! Si nici eu nu vreau doar o aventura si gata si eu o iubesc si doresc ceva serios! multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| DoctorLove a răspuns:

In primul rand, incepi sa gandesti cu creierul ala de jos! Felicitari magarule!
In al doilea rand, felicitari ca ai gasit o asa fata si daca chiar vrei sa o iubesti, va trebui sa-i demonstrezi multe ca sa se simta in siguranta si iubita, iar apoi te poti gandi si la sex. Dupa o perioada de timp poti discuta cu ea astea, cu simple intrebari sincere. in cazul in care nu a venit totul de la sine. Noroc!

12 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Cam dupa un an de relatie puteti incepe sa discutati despre sex (fara sa te astepti sa fie pregatita chiar asa de repede)

| mona a răspuns:

Esti decateva zile cu ea, astepta cateva luni bune sa se convinga ca e ceva serios intre voi

| RAY a răspuns:

Doar de cateva zile, fi serios si nu vrei aventura

| neutrino a răspuns:

Au trecut cateva zile si tu inca nu ai intrebat-o? Te-ai facut de rusine, nu cred ca acum va mai accepta.

| AlCoLiKdEnIsA a răspuns:

Nu stiu vezi si u momentul potrivit ai sa iti dai seama singur big grin

| Iunona a răspuns:

E prea devreme sa te culci cu ea mai ales ca e virgina. Mai ai rabdare. Minim 6 luni. O relatie serioasa necesita timp.

| Crisstttina a răspuns:

In nici un caz acum, mai las-o un timp happy o sa creada ca vrei doar sa profiti de ea.

| CristinaVrajitoarea a răspuns:

Tu vrei sa o intrebi dupa cateva zile? louserule sex=de facut dupa casatorie

| Nu a răspuns (pentru CristinaVrajitoarea):

Iar vorbesti de lucruri despre care n-ai habar?

| Şi_Atât_Andu_1994 a răspuns:

Fai un apropo subtil fete dupa o luna sau mai mult, nu vrei ca fata sa isi formeze o parere rea despre tine, stiu ca hormoni se urca la cap pe la varsta de 14-16 ani dar foloseste mana stanga si abtine-te. Caci daca crede ca o vrei doar pentru sex, pierzi fata si e pacat.

| Mentosanaa a răspuns:

Daca vrei relatie serioasa asteapta mai mult de cateva zile, mai ales daca e virgina. Probabil o s-o deranjeze subiectul asa devreme, mai stai cateva luni 5-6 cam asa sau chiar mai mult.

| SmilingMonkey a răspuns:

Fata singura o sa-ti dea indicii cind va fi pregatita.Sa nu o intrebi tu primul fiindca i-si va face o parere rea despre tine si va crede ca esti cu ea doar pentru sex