| razvybubu22 a întrebat:

Am o iubita noua si a fost a lui cel mai bun prieten el a zis ca sama despart de ea dar mie mi-ar placea sai i-am pe amandoi aproape voi ce ziceti el sau ea? dau funda la raspuns bun

Răspuns Câştigător
| SweetSecrets a răspuns:

Prietenul tau ti-a spus sa te desparti de iubita ta probabil pentru ca el inca o mai iubeste.Ii spui celui mai bun prieten ca tie chiar iti place de ealove struck si nu ai avea niciun motiv sa va despartiti. Daca intelege si e de acord insemna ca el chiar ti-e prieten bunhappy

13 răspunsuri:
| Tmcn a răspuns:

În primul rand ai nevoie de o carte de română. În al doilea, dacă îţi cere să te desparţi, înseamna ca poate mai are sentimente pentru ea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca iti era bun prieten nu iti cerea asa ceva, scapa de el

| Tmcn a răspuns (pentru anonim_4396):

Cred ca nu ştii vorba aia : Relaţiile vin şi trec dar prieteniile ramân.
E fosta iubita a prietenului său, dacă era un prieten bun nu s-ar mai fi uitat el la ea happy

| anonim_4396 a răspuns (pentru Tmcn):

In mintea mea e cu totu invers rrelatiile raman si prieteniile trec, nu prea vezi *prieteni * in ziua de azi

Relaţiile de la 12-14 ani nu rămân.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Tmcn):

La varsta aia nici nu poate fi numita relatie, e o prosteala mai mare ca, casa

Exact.De acee şi ziceam să se bazeze pe prietenie.

| costellodonatz a răspuns:

Mai bine te-ai imprieteni cu limba romana.

| ƒαηтαααα a răspuns:

Alege ce'ti spune inima daca tu o iubesti pe iubita ta renunta la prietenul tau la urma urmei o iubita sau un iubit poate sa-ti fie si cel mai bun prieten nimeni nu o sa te inteleaga mai bine decat persoana iubita sau iubita tawinking

| jijitzu23 a răspuns:

Bros before hoes happy

| razvybubu22 explică:

In plus am 17 any

| Tmcn a răspuns (pentru razvybubu22):

La 17 ani ar fi trebuit să renunţi la scrisul cu" y" în loc de "i " şi să pui nişte cratime în întrebarea aia.