Sexul se zice ca este cireasa de pe tort, dar baiatul asta tare ma tem ca vrea numai cireasa.
Lucrurile trebuie luate asa: va intalniti, va apropiati, relatia dintre voi este frumoasa, si apoi se intampla si altceva. Relatia evolueaza spre cireasa, nu este conditionata de cireasa.
Doar pe Calea Turzii se serveste numai cireasa.
Nu am fost destul de explicit? FERESTE-TE DE EL!
Auci! nasol! asta inseamna : a iti vinde trupul pentru un prost doar de dragul de a asta cu el ca e dragut sau etc ca iti plc tie! cum suna asta? Parerea mea despre el este ca e un putoi de taran care nu stie sa faca o fata sa il placa si sa ceara ceva de la ea gen sex, decat verbal! probabil e analfabet "sentimenmtal" Tu de ce crezi ca sta cu tine si ca vrea sa stea cu tine doar de dragul de a isi baga si el cv in tine, prima oara la propriu apoi la figurat pana la un moment dat! dupa care se va plictisi! eu cred ca mai sunt si alti baieti care ar putea sa te aprecieze mai mult decat el! Daca nu poti sa stai cu el face-ti sex, nu dragoste, tu il iubesti el, nu iti iubeste eventual pasarica si o sa fie ce-a mai faiana relatie! mai noi asa suntem intr-un fel ii dau dreptate, caci de la vrajeala pana la ajunge cu ea la pat e un pas, insa stiam ca pentru voi pasul asta de va ofera zambetul pe buze, putina fericire in suflet, cred ca se apropie de iubire! el a uitat de asta, sau poate ca nu are chef! oricum nu imi asculta sfatul fa ce vrei, combina-te cu el, fa ce vrei! nu sunt preot sa te sfatuiesc nici doctor! succes si nu uita sa poarte caciulita vin vremuri grele!
Dupa o luna mi se pare ca e prea repede sa te gandesti la sex[un baiat e normal sa gasndeasca asa], faci cum vrei dar ai grija sa nu ramai singurica dupa...
La VOI dupa 1 luna deja se zice te iubesc numai pot dupa tine, si bla bla bla.E clar ca tipu te vrea la pat si dupa aia adios, esti o copila care nustii foarte multe din pacate. Iubiti da nusttiti ce inseamna cuvintu acesta...
Cum adica nu stii ce sa faci? ii spui clar baiatului,daca vrei sa ne intalnim bine dac nu nu, ca nu sunt obligata ca sa fac sex cu tine doar ca sa ne intalnim, si in primul rand eu iti sugerez sa nu te mai intalnesti cu el, fiindca el nu vrea decat sex, gandeste.te oleaca..SERIOS UNELE DINTRE FETE NU GANDESC, mai ales in cazuri din astea care sunt destul de des intalnite, si in general se cam termina cum vrea baiatul, si asta nu este prrea bine
Ar trebui singura sa-ti raspunzi ce scop are o relatie dintre un baiat si o fata. Dupa aceea acctionezi conform propriilor conceptii.
Dupa felul in care te exprimi, imi dau seama ca esti o copila! D-asta tind sa-i dau dreptate, Roxanei! Sa nu uitam, totusi, ca traim intr-o perioada in care sexul este cea mai mediatizata "stire" prin toate ziarele, emisiunile, etc... daca esti virgin/a este motiv de mistouri din partea celorlalti pentru ca, nu esti deloc "cool"! Dar, fiecare lucru trebui facut atunci cand trebui! Sexul dupa o luna, mi se pare extraordinar, atunci cand este vb de oameni cu experienta, oameni care stiu ce vor, oameni care sunt constienti de efectele secundare! Tu, ce fel de om esti? Unde te incadrezi? Pana unde esti dispusa sa mergi cu el?
Pai e cum a zis Roxana121 faceti sex si te lasa cu ochi in soare da-i pace aia nu e relatie nu te lua dupa ce spune eu sunt sigur ca a zis asta pentru ca stie ca tu il iubesti si ca nu poti fara el sau ceva de genu si el profita de asta... fii tare nu te lasa manipulata nu are rost mai bine iti cauti pe cineva care cu adevarat te iubeste nu pentru sex si pentru caracterul tai si pentru iubirea ta.Asta e sfatul meu dar tu faci ce crezi dar gandeste de doua ori inainte sa faci acel lucru cu ala...
Mai devreme sau mai tirziu odata si odata o sa incepi relatiile insa trebu sa fii convinsa ca el este baiatul cu care tu vrei sa ai relatii sexuale, principalul sa nu se primeaska o farsa dupa ce dai de acord si faceti sa iti spuna ciao..asigurate fa-i niste test din care sa intelegi ce are el de gind, numai sex sau ceva mai serios...))
bafta!