Tactica asta o aplica marii cuceritori. Te ataca cate putin, cate putin si iti slabeste sistemul de aparare. Apoi cand esti cu sistemul la pamant, te loveste cu lovitura finala si esti a lui. Despre tehnica ar trebui sa stau o zi intreaga si tot nu mi-ar ajunge sa iti explic ce a facut el, insa nu despre el trebuie sa vorbim, ci despre tine.
Tu i-ai intrat in joc. Te-ai lasat cucerita. Bine asta nu e nimic daca nu te-ai fi lasat si manevrata, modelata, dupa bunul sau plac. Momentan, pentru el esti doar o prada, prinsa si indesata in sac, de care se poate folosi oricand vrea el. Tot ce trebuie sa faci tu, stiu e greu, este sa pari indisponibila. Fa cativa pasi inapoi, activeaza-ti scutul tau (ala cand incearca vreun baiat sa te agate), apoi lasa-l pe el sa puna din nou momeala. Si cand va da semne ca vrea sa-ti puna momeala, intoarce-te impotriva lui si fi tu cel ce vrea sa prinda. Adopta si tu tactica lui. Lasa impresia ca poti fi cucerita, apoi nu-l mai baga in seama o zi doua, si tot asa pana cand simti ca sistemul lui e la pamant, si apoi poti ataca tu ca o vipera si-l poti rapune. Daca nu reuseste tactica, incearc-o pe altcineva. Dar nu adopta niciodata sentimentul de nu pot trai fara el, nu pot face nimic fara el si altele.
Bafta si sper sa auzim doar de bine
Pai faza e ca baietii sunt foarte macho de obicei dar cand e vorba de fete nu, nu sa nu se alfe de noi 2 ca nu stiu ce ca nu stiu cum
Faza e ca daca ar fi facut misto de tine nu te`ar fi sarutat eu am trecut prin asta[cand te insala sau face misto se simte pentru ca pe mine m-a sarutat desi s`a terminat prea repede si eu nu am cooperat am simptit ca e o minciuna si l`am respinns]
se poate sa treaca prrintr`o perioada mai proasta atata tot!
AlexEjmecheru întreabă: