| annonim_7360 a întrebat:

Am o mare dilemă! Azi am făcut-o cu sticla de bere și i-am povestit iubitului și a spus că încă mai sunt virgină. E adevărat sau m-a mințit?
p. s a spus că el va fi primul din viața mea care mă va dezvirgina.

13 răspunsuri:
| Pho3nix a răspuns:

Cumva erai suparata si ai dat de baut la vagin? Betivo.

| 4l3x a răspuns:

Cu sticla de bere? wow :O laughing cat de ingeniosi sunt copii in ziua de azi laughing

| darrio2007 a răspuns:

Te-a mintit sau nu cunoaste. Sper ca nu ai facut-o cu un Pet de 2, 5 l?

| RaZ4Ing a răspuns:

Speram sa nu o fi facut cu o doza... dar mai esti virgina stai calma. laughing

| iubiricaa a răspuns:

Draga mea.virigina esti pana in momentul in care ai un contact sexual! deci.mai esti virigina! si te sfatuiesc sa nu mai fol.sticla de berelaughing

| MiK3L a răspuns:

:o laughingrolling on the floor OMG. vezi ca mai nou sunt si CISTERNE de 16 tone MARFA \m/ laughing) cand te duci cu cortul ii bagi pe toti la tine in... laughingrolling on the floor), mi-ar fi fost rusine sa zic asa ceva.

| Robby94 a răspuns:

Poi nu ai mentinat totul.Ai avut cumva sangerari vaginale? Se pot intampla multe in ziua de azi.In absenta unor sangerari esti inca virgina. Daca ai avut sangerare, ei bine, ori numai esti fata-mare, ori ti-ai zgariat peretii vaginului (cam greu de crezut, dar probabil). Tine-ne la curent si bafta:*

| Laura a răspuns:

Și eu iubesc berea, da' chiar așa? laughing

| Sedativ a răspuns:

Da normal ca esti virgina, daca nu faci cu o... stii tu, inseamna ca esti virgina.

| Raamonikaa a răspuns:

Sper ca sticla de bere avea si inel. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Off, forma asta de trolling cu masturbarea cu obiecte e vecheeee de un an aproape!

| StefanutZ_1919 a răspuns:

Ti-ai tras-o cu Ciucas? laughing sa mor de nu esti dusa

| LexuKrys a răspuns:

Da, inca esti virgina!