| computerizatul a întrebat:

Am o mare dilema si imi trebuie ajutor!
Sunt baiat si cel mai bune prieten al meu mi-a spus azi ca e bisexual si ca ma place. Mi-a zis ca putem fi impreuna (daca vreau bineiteles)...in secret. Adica sa ne intalnim unul la celalalt si doar acolo sa ne comportam ca si cum ne-am iubi.
Dar si eu sunt bisexual si mi-ar placea daca stau sa ma gandesc. Dar.in secret cum a zis el ca altefel nu as face-o, pentru ca prietenii mei nu prea inteleg chestii de genul asta.( adica 95% dintre ei)
Sunt comfuz rau! Nu stiu ce sa fac! HELP PLZ!

Răspuns Câştigător
| Fantasy a răspuns:

Pai.daca si tu spui ca esti si ca ti-ar placea.dc mai esti confuz? incearca, poate iti va place daca momentan nu iti place nici o fata sau nu ai nici o alta relatie ai putea incerca dar doar daca ai stii f bine ca el nu ar spune nimanui asta succeswinking

6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Spune-i ca nu e bine ceea ce vrea sa faca e iesit din comun si tu trebuie sa fie heterosexual barbat cu barbat e scarbos mai baiete. Sau poti sa fi asexual ca mine daca doresti asa nici fete nici baieti doar tu singur linistit.

| Anca a răspuns:

Fa cum simti tu ca e mai bine pentru tine.
Daca vrei sa incerci experienta asta, fa`o.

| lola a răspuns:

Experimenteaza.O sa inteleaga de ce vrei sa faci asta in secret deoarece si el este in aceeasi situatie banuiesc.

| ionutzz2590 a răspuns:

Creca ala e tampitwinking

| ionutzz2590 a răspuns:

Tu ai vrea sa ai relatie cu un baiat?

| Mariana_9541 a răspuns:

Eu zic ca daca vrei s`o tii un pic in gurita si nu te deranjeaza ca te indeasa la fundulet, poti sa stai cu el. Poti ajunge si tu celebru, ca Mircea Solcanu laughing) Daca nu, mai bine cauta o fata draguta, macar esti si tuh om normal. Lasa astea... Fii barbat nu femeie!