Buna! Ti-ai pus problema altfel? Tu ce crezi ca l-ar rani mai tare : faptul ca ii ascunzi adevarul sau faptul ca ii spui adevarul? Cel mai bine este sa-i spui. Intr-adevar la inceput o sa fie suparat, dar o sa-i treaca. Daca ti-ai schimbat sentimentele trebuie sa inteleaga, nu esti nici prima si nici ultima fata. Insa... ar trebui sa te mai gandesti la asta...
Dar nici sa lasi omul si tu sa iesi cu altul, mai bine zici chiar daca ii cade rau asta e.
Tu sti cel mai bine ce ai de facut.
Sa stai langa actualul fara sa il iubesti, e bataie de joc pentru el.
Eu zic sa faci o pauza, fara niciun barbat 1 luna de zile si sa te gandesti bine ce vrei de la viata: stabilitate sau aventura?!
Problema e ca tu esti tradatoarea, nu prietenele tale. Vai, ghinionist baiat ca s-a ales cu un gunoi ca tine, acum asta este, trebuie sa ii spui in fata ca in timp ce el va asigura viitorul muncind, tu te ardeai cu altii.
Da e foarte frumos ce faci
el s-a dus sa munceasca poate sa isi faca un viitor cu tine iar tu il inseli te'ai indragostit de altu
asa o sa faci mereu
asa'i in viata baietii buni sunt luati de 'fete' care nu ii merita
Parerea mea : esti o cu*va o nesatula omu ala din franta tea ajutat tea ridicat de jos si u ca o ta*fa ce esti il inseli cu primul venit primul servit
cum spune proverbul nu iti ridica femeia la cer ca te va insela cu primul inger.
Cat a fost bine, a fost cu tine acum la greu nu tine te lasa, alta...( ) proasta spune destul si pleaca acasa
Pai sincer acum... daca toate te-au tradat, e clar ca ori nu stii sa-ti faci prieteni, ori esti genul de persoana nerecunoscatoare (ca in cazu de fata)., eu zic sa ramai cu cel dinainte, daca a facut atatea pentru tine, parerea mea, acu faci cum crezi.
Sti care este problema ta? iei viata ca pe o aventura si nu-ti pasa de cei care tin la tine. Sa sti ca vei mai intalnii barbati care sa-ti placa in decursul vietii si ce vei face, te vei indragostii de toti? Parerea mea, esti superficiala si nu meriti dragostea celui din Franta, iti mai trebuie minte...