De unde ai scos-o ca toate fetele prefera "baieti rai"? poate doar cele superficiale, carora le pasa mai mult de ce cred ceilalti din jur decat de sentimentele lor. sunt insa fete care prefera tipul sensibil, si la locul lui. eu una de exemplu nu cred ca as putea sa stau langa unul care fumeaza in continuu, bea si mai are putin si se drogheaza, pentru simplu fapt ca ma dezgusta astfel de baieti si pentru ca aduc o data cu ei un aturaj super oribil.
asa ca nu te descuraja. continua sa fi tu insuti pentru ca va aparea o fata care sa te merite si care sa nu fie opusul tau.
Frate sincer acum toti sau smecherit, fetele cuminti vor baieti rai si baietii cuminti vor bad girls sincer eu nu sunt genul de smecheras care sa fumeze sa bea sunt si timid cat de cat dar prefer fetele cuminti la locul lor, care nu fumeaza nu se drogheaza nu se imbata de se pisa p ele si nu o sa accept altfel de fata decat daca este cuminte si la locul ei si ma iubeste.Deci tu daca vrei pe cineva anume te duci direct si ai spui ca o placi indiferent daca e in gasca sau singura vei avea noroc.
E simplu...deoarece acele fete orgolioase (cum le zici u) au fost cu acei badboys si au vazut ca nu le e bine si sau desteptat si au zis sa incerce cu cei cuminti... cele virgine or fi la inceput si cred ca cei bad boys sunt tari (mai deloc)ai inteles?
Da pai fetelor cumniti le plac genul machomen hai draga sa ma cac in ele de fete ca daca iti place de vreuna sa o lasi balta ca te va ranii pe bune eu am patit-o.cauta in continuare o fata normala mai devreme sau mai tarziu o vei gasi Bafta eu nu am parte de ea
Poate ca fetele alea vor sa fie ele sefele. Te pot controla. Sfatul meu : Pune`te in forta. dar nici prea tare ca apoi nici alea bune nu mai vin
Mutubal întreabă: