| alinnephilim a întrebat:

Am o mare mica problema care cred ca ma c-am afecta pe viitor.Sunt un baiat mai sensibil, imi place sa glumesc, sa fac persoana de langa mine sa se simta bine, nu fumez, nu beau decat foarte rar (am 17 ani ), deloc timid (am fost, dar am lasat-o la o parte, mi-a zis dentistu whistling am auzit ca face carii laughing ); Respect si nu prea le am cu artele orgoliului.Lasand la o parte modestitatea mea enorma happy. imi puteti spune de ce atrag fete care sunt exact opusul meu? happy, fete care fumeaza, foarte orgolioase, etc... si baietii mai rai ( badboys), atrag fete virgine si cuminti de mama focului care mai si invata la scoala? happy

Răspuns Câştigător
| ღBizarreCrazyღ a răspuns:

De unde ai scos-o ca toate fetele prefera "baieti rai"? poate doar cele superficiale, carora le pasa mai mult de ce cred ceilalti din jur decat de sentimentele lor. sunt insa fete care prefera tipul sensibil, si la locul lui. eu una de exemplu nu cred ca as putea sa stau langa unul care fumeaza in continuu, bea si mai are putin si se drogheaza, pentru simplu fapt ca ma dezgusta astfel de baieti si pentru ca aduc o data cu ei un aturaj super oribil.
asa ca nu te descuraja. continua sa fi tu insuti pentru ca va aparea o fata care sa te merite si care sa nu fie opusul tau. kiss

6 răspunsuri:
| S1mplu a răspuns:

Frate sincer acum toti sau smecherit, fetele cuminti vor baieti rai si baietii cuminti vor bad girls rolling on the floor sincer eu nu sunt genul de smecheras care sa fumeze sa bea sunt si timid cat de cat dar prefer fetele cuminti la locul lor, care nu fumeaza nu se drogheaza nu se imbata de se pisa p ele rolling on the floor si nu o sa accept altfel de fata decat daca este cuminte si la locul ei si ma iubeste.Deci tu daca vrei pe cineva anume te duci direct si ai spui ca o placi indiferent daca e in gasca sau singura vei avea noroc.

Răspuns utilizator avertizat
| JustMe324 a răspuns:

E simplu...deoarece acele fete orgolioase (cum le zici u) au fost cu acei badboys si au vazut ca nu le e bine si sau desteptat si au zis sa incerce cu cei cuminti... cele virgine or fi la inceput si cred ca cei bad boys sunt tari (mai deloclaughing)ai inteles?smug

| ĦΔŁŁØẄΣΣЙ a răspuns:

Da pai fetelor cumniti le plac genul machomen hai draga sa ma cac in ele de fete ca daca iti place de vreuna sa o lasi balta ca te va ranii pe bune eu am patit-o.cauta in continuare o fata normala mai devreme sau mai tarziu o vei gasi Bafta eu nu am parte de ea

| xDianne a răspuns:

Fetele cuminti sunt inebunite dupa baieti rai tongue

| xDianne a răspuns:

Poate ca fetele alea vor sa fie ele sefele. Te pot controla. Sfatul meu : Pune`te in forta. dar nici prea tare ca apoi nici alea bune nu mai vin