Le faci portofoliu? renunţă la obiceiu ăsta va deveni o obsesie...
Dacă vrei alegi una la care-ţi „bate inima" mai tare şi ieşi cu ea afară ...
Eu zic că asta e doar o problemă de „adolescenţă", dar. renunţă la obiceiu cu portofoliu şi editatu' pozelor...
FantaSZy.
Iti recomand sa le inviti in oras pe toate. dar ai grija sa nu cumva sa incerci sa fi impreuna cu toate.sti povestea cu vanatorul care alerga dupa doi iepuri.ai grija bafta.cat despre indragostitul ala mi se pare doar amical.este normal sa iti placa o fata daca arata bine.chestia cu m-am indragostit este doar in imaginatia ta.de fiecare data cand vezi poze cu fete gandeste-te ca arata bine dar nimic mai mult.
Confunzi sentimentele, una e sa iti placa o persoana, sa te simti atras de ea ( mai mult dpdv fizic), alta e sa iubesti.
Probabil n-ai intalnit inca acea fata alaturi de care sa inveti ce e iubirea si din cauza asta esti confuz. Dar, toate la timpul lor.
Ei, cand ti-o placea tie cu adevarat de una, sigur iti vei spune ''Pe asta trebuie sa o scot in oras, trebuie sa o cunosc cu adevarat ''
E varsta, in mod sigur nu ai o prietena stabila, esti in cautarea frumosului ( fizic si sufletesc ). Nu ai nici o problema, eu zic doar sa-ti ridici un pic standardul si sa nu le mai dai atentie la toate...si gaseste-ti o prietena stabila. Bafta!
Nu e bine sa faci asa. Ceea ce simti tu pentru ele e simpla atractie, nicidecum dragoste. Fara suparare dar nu e bine sa umblii cu mai multe de odata, iti pierzi demnitatea.Mai bine alege una singura care sa te cucereasca prin felul ei de a fi, nu doar prin fizic.
Te indragostesti foarte repede si ti se pare asta o problema. eu sunt exact invers .
Invitale in oras doar pe fetele care iti plac cel mai mult, incercati sa va cunoasteti mai bine si alege tu "castigatoarea" doar nu o sa te indragostesti de toate fetele cu care vorbesti
Nu te intalni nici cu prea multe pentru ca risti sa ti se puna eticheta de fustangiu.
take care!
Pai, exact asa sunt si eu dar eu mai pun si suflet la fiecare fata pe care o intalnesc si apoi cand ne despartim mai si sufar dar asta este firea mea si eu nu ma pot schimba sunt curios ce vei face tu si apoi da-mi si mie un sfat
E ok ce faci, daaar... daca le ajuti prea mult, vor incepe sa te vada ca pe un amic. Fii mai barbat si arata-le si lor asta. Ti-am spus, fetelor le plac hotaratii si cei cu initiativa. Nu trebuie neaparat sa ii cumperi ceva (suc, cafea etc) puteti doar sa va plimbati sau sa mergeti sa vedeti ceva... Incearca sa te apropii de ele si vezi cum reactioneaza. Daca una nu vrea, nu inseamna ca una din celelalte nu vor. Bafta!
Hmmm...Păi sfatul meu este să alegi doar una dintre acele fete care sa iti placa cel mai mult, iar daca nu merge incerci cu alta.Mai usor ar trebui sa iti faci un clasament...
CristinaCristina3 întreabă:
kevin1399 întreabă:
Bananacantareata87 întreabă: