| deni_6616 a întrebat:

Am o mare nelamuriere:sa incepem cu inceputul acum 3 ani m-am indragostit de un baiat la care am tinut enorm dar el vroia doar sa se distreze nicidecum vreo relatie, il inteleg totusi pentru ca eram mai mica (el e mai mare cu 3 ani)si eram si mai grasuta. Dupa multe suferinte plansete si alte relatii esuate pentru ca nu ma puteam indragosti si provocam numai suferinte am crezut totusi ca l-am uitat pentru ca baiatul acesta care intre timp a plecat din tara, iar acum sa intors si a observat ca nu mai sunt grasa am crescut si arat mult mai bine dar si ca m-am maturizat...Era insa indecis nu stia daca vroia o relatie dar umbla dupa mine, acum eu am prieten dar imi zice sa il las sa fiu cu el. Tin sa precizez ca el este un mare afemeiat dar stiu ca nu si-ar bate joc din motiv ca el si fratele meu sunt foarte buni prieteni si nu isi permite.Am vb acum 2 zile cu el si imi zice ca vrea sa fie cu mine, dar mi-e frica sa nu ma lase intr-o saptamana ca el asa obisnuieste.Actualul se poarta fabulos, e perfect, imi face toate poftele, are rabdare cu mine.ma intelege.Insa stiu ca niciodata nu il voi putea iubi ca pe primul. Ce sa fac?crying

Răspuns Câştigător
| NicoNicoo a răspuns:

Eu cred ca mai bine sa mai ramai cu actualul...
si daca este vreo problema intre voi
accepti propunerea primului...
asa as proceda...
si am o intrebare
iti mai place de primul?
sa incerci totusi varianta mea
te astept cu un raspuns. pune'mi si mie o fundita daca iti place ideeabig grin

9 răspunsuri:
| unikat a răspuns:

E greu, dar ce sfat ti-am putea da noi? eu unul cred ca trebuie sa faci cum iti indeamna inima! Si nu ca pe cine iubeste mai mult, fiindca inima nu uita, iarta, dar nu uita(ce a facut in trecut). Ai grija doar indiferent de decizie sa nu o regreti, actualul ti-a dovedit ca te iubeste., se comporta din cate spui exemplar, u ca fata ar trebuie sa apreciezi asta, nu multi baieti sunt asa, fostul e prima iubire banuiesc si dp cum stim cu totii prima iubire nu se uita, deschide bine ochii si inima ca ceea ce simti pentru fostul sa nu fie o fantasma si sa pierzi ceea ce ai prezent cu acest baiat.

| tyana a răspuns:

Nici-un barbat care se respecta sau care si-ar dori o relatie serioasa, nu ar cere sa iti intrerupi actuala relatie pentru el. E clar ca si acum vrea doar sa se distreze chiar daca tu arati mult mai bine ca acum 3 ani. Dragostea adevarata si sentimentele pure nu tin de kilograme! Cand iubesti, iubesti nu trebuie sa astepti ca persoana aceea sa slabeasca sa o poti iubi. Mi se pare extrem de ciudata situatia descrisa de tine! Mai ales ca tu ne spui ca are faima unui afemeiat! Ai grija pe cine iubesti si de cine te indragostesti, nu te pune in situatii neplacute doar pentru ca simti ceva profund pentru el.Lasa sa mai treaca o vreme sa vezi daca nutreste aceleasi sentimente pentru tine si mai tarziu. Daca te va iubi o sa te astepte.In fond tu suspini pentru el de 3 ani lasa-l si pe el sa se pepeleasca putin nu i te oferi pe tava exact atunci cand are el chef.Asta e parerea mea, tu decizi! Baftahappy

| tantricday a răspuns:

Iubeste si fa ce vrei!

| kaya a răspuns:

E greu dar aici tu trebuie sa decizi si sa risti, daca il alegi pe prietenul fratelui tau care spui ca este afemeiat risti sa te parasesca cand va gasi o alta fata, tu il cunosti cel mai bine si stii ce ii poate piele, ii poti cere ajutorul fratelui tau sa iti dea un sfat pentru ca il cunoaste bine fiind prieten cu acest baiat, sau poti alege sa ramai cu prietenul tau care spui ca e perfect si ar fi pacat sa il pierzi doar pentru un moft.Stii eu cred ca nimeni nu ramane cu prima iubire, si eu am fost adolescenta si eu am avut un baiat care l-am iubit dar asta e nu am ramas impreuna. Tu sa faci cum crezi daca ai curaj risca si vezi ce se intampla dar ai mare grija.Numai bine si sa iei o alegere buna.

| deni_6616 explică:

Pai sentinmetele fate de primul nu s-au stins de tot...

| dutsa a răspuns:

Cred ca nu ai putea sa ramai cu actualul tau prieten, pentru ca intotdeauna te-ai gandi la primul, si mai devreme sau mai tarziu, prietenul tau ar observa ca esti altfel. Din cate am inteles, nu prea il iubesti pe actualul tau prieten, de aceea vezi si tu cum se comporta primul si cu alte fete, fii atenta la ce face, ce spune, la privirile lui, si cred ca dupa ceva timp iti vei da seama daca s-a schimbat sau a ramas acelasi. Daca s-a schimbat, cred ca trebuie sa risti si sa ii dai o sansa, dar daca nu, atunci fii fericita cu prietenul tau.

| mikaela25 a răspuns:

Mdea, interesant, pai eu vorbesc din experienta, ceva asemanator traiesc si eu in prezent, parerea mea e ca nu ar trebui sa renunti la actualul... da-i o lectie fostului, sa lupte pentru tine daca vrea sa fie cu tine, lasa-te greu de cucerit. Daca vrea sa stea cu tine va lupta, daca vrea doar o aventura vei observa.stai linistita.eu din pacate am esuat, m-am lasat purtata de val si s-a dovedit a fii foarte naspha...bafta o sa ai nevoie.multumeste-te cu ce ai.parerea mea :d

| Mikee a răspuns:

Dai vrabia din mana?

| *fara nume* a răspuns:

Cred ca e mai bine sa ramii cu actualul deoarece din cele spuse de tine am inteles ca te iubeste si tine foarte mult la tine.Si ar fi bine sa-l uiti pe primul daca vrei sa fii fericita cu actualul prieten.