Ce zici sa lasi totul in urma? Ce zici de un nou inceput? Daca fostul tau iubit era menit sa fie, atunci nu s-ar fi intamplat ce a fost iar acum erati impreuna. Eu zic sa continui relatia cu noul baiat.
Eu zic, nu da cu piciorul fostului iubit, o sa se schimbe daca te iubeste
Buna, eu zic sa mai vb cu fostul si totusi... daca intr.o relatie exista " sa luam o pauza " aia nu se mai poate numi o relatie, fiindca o dragoste adevarata trece peste orice obstacol! o cearta ar trebui sa fie. ca intre un sot si o sotie sau ca si cum te.ai certat cu mama ta si dupa 5 min va vorbiti din nou ca si cum nmc nu s.ar fi intamplat! Si orgoliul trebuie dat la o parte si niciodata nu schimba o persoana...ea se va schimba singura de la sine, fiindca isi va da seama bafta!
@artemisia m-am gandit si la asta. Ideea e ca tipul nou nu pare sigur pe el, este foarte schimbator ba zice ca vrea, ba Se intoarce la fosta.
@XAndreeaAndreeaX
Zice ca el ma iubeste dupa care ii zic ca am nevoie de timp sa ma gandesc si sa luăm o pauză, dupa care el pierde nopțile la băut și nu ma anunță unde pleaca, isi inchide telefonul.