Tu trebuie sa stii cine iti place daca inima ta se ghideaza catre colegul prietenului tau atunci mergi la el daca nu ramai cu actualul, nu e bine sa stai cu cineva pe care nu iubesti si sa simti dragoste catre alta persoana.
De ce crezi tu ca o sa-ti pierzi iubitul? Nu cred ca ai motive sa te gandesti la asta. Mi se pare ceva normal ca nu l-ai uitat inca pe acel baiat, nu o sa poti uita niciodata ca ai tinut, timp de 2 ani de zile, la el, dar asta nu inseamna neaparat ca nu l-ai uitat in sensul ca inca ti la el. Trebuie sa-ti clarifici sentimentele si sa vezi daca ti la el sau nu, daca ti fa tot posibilul sa-l uiti, pentru ca ai zis ca nu vrei sa-ti pierzi prietenul. Dar iti spun ca este ceva normal ca inca sa te gandesti la el, din moment ce ti-a placut de el si ai tinut la el timp de 2 ani.
Nu are rost sa insisti cu acel coleg, in primul rand pentru ca iti este bine acum, asa. si apoi, daca te-ar fi placut crede-ma ca ar fi facut ceva in sensul asta in 2 ani de zile. cel mai probabil nici nu existi pentru el, ceea ce iti hraneste obsesia de a-ti dovedi ca poti sa-l ai, in ciuda realitatii.
Ramai cu acesta care esti acum! poate cu colegul acela nu o sa mai ai asa relatie lunga! si mai ales daca il lasi pe prietenul tau pentru un coleg de care esti doar atrasa o sa-ti para rau de amintirile petrecute pana acum 1 jumate mi se pare destul.
Cel mai bine ramai cu el.
Iubirea care o ai pe nimic sa nu o dai!
Si da-i si lupta si dai si lupta nenicule.In momentul cind ai spus ca ai luptat mult deja ai dat de inteles ca mai mult te-ai impus si nu prea cred sa fie dragoste.Cu celalalt in schimb ai parte de ceva care se manifesta liber fara sa-ti impui sau sa ii impui lui ceva.E ceva natural simtit cu toate ca nu vroia-i sa-l pierzi pe actualul. Ceva ce vine impotriva oricarei ratiuni neconditionat; Aia e dragoste.