Vai ce pofte ai! Si mai ales in timpul actului sexual!
E o femeie norocoasa ca te-a intalnit, mai rar asa persoana atenta... daca ea nu vrea mergi la alta...
Ai mai intrebat asta o data. Vad ca esti insistent, inseamna ca nevoia e mare. Bafta!
Nu inteleg ce e asa de pervers? si prea greu nu cred ca e sa le convingi...sti faza aia... nuuu nuuu nuuu vreauuu nu nuuu nu "de fapt" (nuuu nu nu te opriii nuuu)... asa ca nu te chinuii
Let me guess. Ai crescut intr-o familie neechilibrata, fara parinti iubitori, mai ales tata distant, simti un gol interior si nu mai stii ce sa sa experimentezi pentru a-ti umple golul interior. Solutia nu este cunnilingus, te vei simti si mai gol, ci...
Pervers nu e. a trecut de mult timp in categoria normalului in viata sexuala a unui cuplu. nu stiu daca ea chiar are o problema cu igiena sau pur si simplu cu o anumita vulnerabilitate a femeii in situatia data. Poate nu e sigura, poate sunteti de putin timp impreuna si doreste sa mai asteptati. oricum, nu-ti recomand sa agati pe cineva doar ca sa vezi cum e.
Eu zic sa o convingi pe prietena ta, ofera-i un preludiu mai lung, fa-o sa isi doreasca ...nu stiu... leag-o cu cv la ochi... excit-o, nu ii spune ce vrei sa faci... e mult pana o sa vrea prima oara ca apoi o sa vrea mereu
PureSoulInDarkness întreabă: