Ești prea mic și prea devreme pentru primul sărut. Să te plimbi cu limbuta ei e deja sărut franțuzesc, care se face mai târziu, pe la 14 ani sau chiar 15.
Nu te grăbi, mai așteaptă. Peste o lună se dă primul sărut.
P.S: La voi nu e de sărut, ci de pupic.
Hmm, cum sa iti explic eu : Sarutul normal : Te pupi ca pe obraz doar ca e pe botic. Iar cel french (frantzuzesc) vine de la sine. A si apropo, nu exista sarut la fel. Adica saruti odata asa, te chinui de "n" ori ca sa mai iasa la fel dar nu va iesi. Si fiecare persoana saruta in mod diferit. Bafta si success
Sa te plimbi cu limbuta dupa parerea mea e deja sarut frantuzesc.nu crezi ca e putin cam devreme pentru sarut?! Ma refer ca debea au trecut doua saptamani si in plus ai doar 12 Ani, de altfel ca si mine. Eu nici prieten n-am avutdapai sa ma sarutsi crede-ma, sunt frumoasa
Buna, eu am 15... la 12 ani invatam sa sarut in seara de paste (mai precis de inviere la adevar si provocare) Daca nu te superi, ce varsta ai tu? Sa nu te mire intrebarea... acum la 15 ani "copii" isi fac griji de virginitate
Astept raspuns cu varsta
Am 12 ani, am si spus in raspuns. Si da, deja de pe la 15 ani copii intreaba daca oare au ramas insarcinati...astia nu se mai numesc copii
E bine ca eu nu-s ca ei Eu sunt un "copil" mai special . Cand ai spus 12 ani credeam ca te referi la varsta celui/celei care a pus intrebarea. Cred ca e mai bine sa fiu asa cum sunt acum decat sa fiu tatic
Bine zis nici eu nu prea vreau sa fiu mamicanu inca
Adica, serios, las' sa raman eu cu florile si cu sucul decat cu "minciunile" si cu "bazatul". Desi fetele carora merita sa le daruiesc o floare sunt din ce in ce mai greu de gasit... Acuma nu mai merge asa. De ce avansam dam de fete "parsive". Adica numai de fete profitoare "-Ce masina ai? " (nu zic ca sunt toate asa... adica 3 din 5 cam asa sunt )
Ei,acum normal ca, conteaza si situatia financiara a baiatului, nu sunt pretentioasa dar sa stiu macar ca poate sa intretina o familie intreaga. Nu neaparat masini de lux, macar strictul necesar. Tu ai observat ca e plin pe aici de raspunsurile noastre?!
Da... am facut gazeta Uite, daca vrei sa mai vorbim sa mai radem, sa nu stricam intrebarea saracului om, o sa iti las id-ul meu la privat. Bafta
anonim_4396 întreabă: