anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o mare problema am un prieten de 3 ani il iubesc il ador de 9 luni nu mai am orgasm ce se intampla cu mine nu i pot spune.nu vreau sa se simta prost chiar este dotat ca sa spun asa inainte nu aveam probleme ajungeam la orgasm repede ce sa fac?

Răspuns Câştigător
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

PARŢIAL, sunt de acord cu ceilalţi 4 care au răspuns!
Totuşi, TREBUIE să vă analizaţi cu atenţie sentimentele şi comportamentul, în special din acea perioadă ( de acum 8-12 luni ) comparativ cu cel de astăzi - deoarece e EVIDENT că "ceva" s-a schimbat, şi acel ceva te-a afectat...
Poate fi o reacţie psihologică datorată stresului, ori ( poate ) relaţia voastră "s-a răcit"! După o analiză atentă ( aşa cum spuneam ) vei constata dacă asta ar fi cauza.
Apoi, NU contează cât este de DOTAT; important este ( în special ) acel PRELUDIU care, cu cât e mai îndelungat şi mai delicat ( preferabil COMBINAT cu sex oral, sărut francez, oral 69, etc ) - şi asta mă refer, în SPECIAL, în cazul şi pentru plăcerea ta - TOATE acestea te vor ajuta să ajungi iar la orgasm!
Totuşi, SINGURĂ nu cred că vei putea rezolva această "problemă"; cel mai bine ar fi să vorbeşti cu el şi să-i expui problema aşa cum am prezentat-o eu aici... Să şti că această comunicare între voi e foarte IMPORTANTĂ, altfel relaţia se poate destrăma, pentru că o să vă depărtaţi tot mai mult unul de celălalt!
Sper ca explicaţiile date să te ajute; dacă mai ai alte nelămuriri, te ajut cu plăcere!

5 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Trebuie să aveți o discuție deschisă despre acest aspect al intimității voastre.
Pa, pa.

| alinuta1994 a răspuns:

Stii sunt si niste periode la persoane cind parca nu esti sigura in sentimente, parca esti plictisita de relatie si nici orgasm si aceea atractie numai e cum ca de obicei, sa zicem ca e o 'perioada' la multi se intimpla asa. Ar fi bine sa-o vorbesti dar Atenta! cum o faci.

| xCrinax a răspuns:

Poate esti stresata din alte cauze si asta iti afecteaza viata sexuala. Trebuie sa vorbesti cu el despre asta, nu are de ce sa se simta prost, probabil ca nici nu este vina lui. Multa bafta!

| plosnitapufoasa a răspuns:

Fi mai dedicata actului sexual. atunci cand o faceti nu te gandi la nimica doar simtete bine. spune-i unde iti place sa fi atinsa. si vb serios despre aceasta problema.

| BrokenInside a răspuns:

Daca esti stresata si te gandesti la servici si alte lucruri normal ca nu o sa poti avea orgasm, daca e din vina lui trebuie sa vorbesti cu el, el oricum aproape sigur stie si nu se simte ok pentru ca tu nu ii spui.