| Lalalalalalalalalala a întrebat:

Am o mare problema. De curand imi placea de un baiat love struck Azi a inceput sa imi placa de un alt baiatstraight face in acelasi timp. E ceva 50% unul 50% altul. Cum imi pot da seama care este potrivit pentru mine? happy Multumesc:*

5 răspunsuri:
| NOname_4985 a răspuns:

Pai faza e ca daca cu adevarat il placeai pe primul baiat, nu aparea ^^placerea asta^^ pentru celalalt...winking Acum depinde ce vrei tu. este alegerea ta happy

| Bbyblue16 a răspuns:

Pei poarta conversati cat mai des cu ambi, vezi care te intelege mai bine, cu care crezi ca te potrivesti, iesi la plimbare cu fiecare si vezi care se comporta mai frumos si care nu, chesti de genu. Testeazai un timp (dar nu prea mult sa nu se sature) iar dupacea alegi care crezi ca e mai bun pentru tine! Succes :*

| DirectDinBerceni92 a răspuns:

Cel mai potrivit pentru tine este unul care are creier, poate te imprumuta de putin.

| Lamaitzza a răspuns:

Hum,vorbeste cu amandoi si vezi cu care te intelegi mai bine, ai grija sa nu aiba prietena unul dintre ei ..ca nu-i frumos sa te bagi peste alt cineva. Ai rabdare doar happy.

| Codrin_Turcanu_1991 a răspuns:

Fac pariu ca nu ai mai mult de 14-15 ani si esti cam ca toate de varsta ta din ziua de azi. o mare penala!