| Clarisssa a întrebat:

Am o mare problema din punctul meu de vedere si nu stiu ce sa fac. Plang de 2 zile si m-am saturat. Problema mea e legata de verisoara mea[care a demostrat ca e o curva] si despre baiatul pe care il iubesc de 3 ani.[si am stat cu el 2 ] Eu cu el ne.am ceratt dintr. o nimica toata si un an nu am mai stiiut nimic unul despre celalalt. Insa intr. o zii a intrat pe mine si mi. a spus ca nu mai poate ...si ca vrea sa ne vedem. Am acceptat pentru. ca eu in acest an nu am stat cu nici. un baiat [PT. CA IL IUBESC] ne.am vazut si doar am povestit ca 2 cunostinte. cu toate ca eu il iubeam si credeam ca si el. Cand a plecat de la mine si am intrat pe mess am vazut un mesaj de la varamea care suna asa " il iubesc pe nicu. pe ala cu care ai stat tu ] eu. am mutit si restul zilei am fost trista. seara cand am intrat pe mess sa vorbesc cu Nicu. mi. a spus ca el vrea sa stea cu varamea da [cica] doar asa sa vada ce are in cap... apoi mi. a spus ca el mai tine mult la mine. dar e prea mare distanta. Eu ce sa fac. cum sa il fac sa isi deie seama cat il iubesc. si sa o lase pe varamea? Va rog[ vot la toate raspunsurile ].[Funda la cele mai bune]

Răspuns Câştigător
| DandD a răspuns:

Poi daca chiar tar iubi asa mult sar fi bagat cu tine,n-ar trebui sa faci nimic daca el a aleso pe ia lasa`l sa stea cu ea, poti sa-i dau un msj sa-i zici "Te iubesc, dar daca tu ai aleso pe ia iti doresc sa fi fericit cu ea".si daca chiar te iubesti vine la tine.nar trebuie sa-l iei langa tine cu planuri sau cu forzta daca el nu tea acceptat pe tine inseamna ca o place mai mult pe varata poate el sa zica ce vrea,sunt doar vb,faptele conteaza.:*
eu iti zic sa-l lasi in pace mai sunt baieti, oricum eu chiar te inteles, dar cel mai bine ar fi sal lasi asa cum vrea el:*
tu spune-i ca il iubesti si vezi ce alege pentru tine sau ea.nu cred ca intr-o relatie conteaza ceva, n-are ce scuze sati bagi, singura care e e ca nu te mai iubeste.:*

4 răspunsuri:
| alylove15 a răspuns:

Eu una...nu prea cred ca te mai iubeste... daca te iubea nu se combina cu varata(parerea mea) si ti-a zis ca e prea mare distanta doar ca sa nu te superi pe el.
Ar fi bine daca ai incerca sa cunosti pe altcineva,stiu ca o sa iti fie greu, mai ales sa il uiti pentru ca inca ai sentimente puternice pentru el, dar totusi nu poti sa astepti pe cineva care nu te mai vrea.

| Andreea911 a răspuns:

Haii nooooraised eyebrows! El isi bate joc de amandoua! Daca ar tine la tine nici n-ar mai sta pe ganduri si ti-ar fi la picioare, si cum nu e asa.cu parere de rau dar isi bate joc de tine.Pacat se vede ca-l iubesti multt! Cel mai bine ar fi sa vorbesti DESCHIS cu el, sa-i zici ca daca chiar tine la tine sa fiti impreuna pentru ca nu ar trebui sa-l intereseze de vara ta! El vazand ca-l iubesti nu se streseaza ca te-ar putea pierde si se distreaza cu altele.oh go on.Parerea mea este ca:ar trebui sa-l lasi sa-si vada de viata lui, sa nu ajungi sa suferi mai multstraight face.Si pentru vara-ta un citat:"Roate se invarte", deci stai linistita.Succes!:*

| stapanullumii a răspuns:

Eu zis ca isi bate joc de el. ar trebui sa discutatii amandoua sa ii raspundeti cu aceeasi moneda... bine daca verisoara ta vrea asta big grin...

| Clarisssa explică:

Stapanullumi: eu nu pot sa mai vorbesc cu varamea pentru. ca m-a dezamagit ff tare cu faza asta oh go on. ea stiia cat il iubesc si.nu trebuia sa se bage...dar aveti dreptate! multumesc mult. o sa imi fie ff greu dar o sa incerc sa trec peste si sa cunosc pe altcineva