Poi daca chiar tar iubi asa mult sar fi bagat cu tine,n-ar trebui sa faci nimic daca el a aleso pe ia lasa`l sa stea cu ea, poti sa-i dau un msj sa-i zici "Te iubesc, dar daca tu ai aleso pe ia iti doresc sa fi fericit cu ea".si daca chiar te iubesti vine la tine.nar trebuie sa-l iei langa tine cu planuri sau cu forzta daca el nu tea acceptat pe tine inseamna ca o place mai mult pe varata poate el sa zica ce vrea,sunt doar vb,faptele conteaza.:*
eu iti zic sa-l lasi in pace mai sunt baieti, oricum eu chiar te inteles, dar cel mai bine ar fi sal lasi asa cum vrea el:*
tu spune-i ca il iubesti si vezi ce alege pentru tine sau ea.nu cred ca intr-o relatie conteaza ceva, n-are ce scuze sati bagi, singura care e e ca nu te mai iubeste.:*
Eu una...nu prea cred ca te mai iubeste... daca te iubea nu se combina cu varata(parerea mea) si ti-a zis ca e prea mare distanta doar ca sa nu te superi pe el.
Ar fi bine daca ai incerca sa cunosti pe altcineva,stiu ca o sa iti fie greu, mai ales sa il uiti pentru ca inca ai sentimente puternice pentru el, dar totusi nu poti sa astepti pe cineva care nu te mai vrea.
Haii noooo! El isi bate joc de amandoua! Daca ar tine la tine nici n-ar mai sta pe ganduri si ti-ar fi la picioare, si cum nu e asa.cu parere de rau dar isi bate joc de tine.Pacat se vede ca-l iubesti multt! Cel mai bine ar fi sa vorbesti DESCHIS cu el, sa-i zici ca daca chiar tine la tine sa fiti impreuna pentru ca nu ar trebui sa-l intereseze de vara ta! El vazand ca-l iubesti nu se streseaza ca te-ar putea pierde si se distreaza cu altele..Parerea mea este ca:ar trebui sa-l lasi sa-si vada de viata lui, sa nu ajungi sa suferi mai mult.Si pentru vara-ta un citat:"Roate se invarte", deci stai linistita.Succes!:*
Eu zis ca isi bate joc de el. ar trebui sa discutatii amandoua sa ii raspundeti cu aceeasi moneda... bine daca verisoara ta vrea asta ...
Stapanullumi: eu nu pot sa mai vorbesc cu varamea pentru. ca m-a dezamagit ff tare cu faza asta . ea stiia cat il iubesc si.nu trebuia sa se bage...dar aveti dreptate! multumesc mult. o sa imi fie ff greu dar o sa incerc sa trec peste si sa cunosc pe altcineva