| maya_1225 a întrebat:

Am o mare problema, dupa ce fac sex sunt foarte umeda si am impresia ca imi curge o solutie din mine dar nu stiu daca e de la mine sau el nu se retrage cand trebuie.sincer nu vreau sa am vreo surpriza.cum aflu daca e de la me sau de la el? pls disperata

6 răspunsuri:
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Atentie! Daca apare la cateva minute dupa terminarea actului, inseamna ca e sperma eliminata de el - DECE faceti fara prezervativ? - iar asta, pe langa riscul foarte mare de sarcina si boli, conduce in timp - adica "nu se retrage cand trebuie" - si la difunctii erotice, lipsa placerii, nervozitate accentuata, disconfort, etc. PROTEJATI-VA!

| haiZI a răspuns:

Folositi prezervativul si scapi de griji. Posibil sa fie doar lichidul lubrifiant care in caz de excitatie sexuala maxima poate fi eliminat in cantitati mari, atat de femei, cat si de barbati.Sau poate asta se scapa in tine si nu vrei surprize neplacute, Nu? pa

| BlueHusky a răspuns:

Si fetele... termina happy

| maya_1225 explică:

Tin sa mentionez ca mi s-a intamplat asta si la cateva minute dupa ce terminasem contactul sexual.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate e secretia vaginala nu stiu...thinking

| r4r3ShEm4nu3L a răspuns:

Domnisoara, se numeste orgasm, se intampla atunci cand esti foarte excitata... e foarte normal si absolut deloc periculos