| Toni96 a întrebat:

Am o mare problema, eu am 17 ani si sunt indragostit de o fata cu un an mai mica, dar ea este muta si ma pot intelege cu ea doar prin scris si are o problema psihica si are nevoie de foarte multa afectiune. Nu asta este problema, problema este ca parintii mei nu accepta sub nici o forma relatia noastra si nu pot sa ii fac sa inteleaga in nici un fel. O iubesc foarte mult chiar daca este asa, pentru mine este perfecta. Ce ma sfatuiti sa fac in legatura cu parintii mei?

Răspuns Câştigător
| stef87 a răspuns:

Parintii tai nu accepta relatia pentru ca se tem ca tu te-ai implicat emotional din cauza problemei fetei si atat; ai incercat sa fii protectiv. Nu este deloc de condamnat ce vrei sa faci, dar incearca sa fii sincer cu tine (nu cu parintii, nu cu noi, pentru ca nu ceilalti vor trebui sa o accepte pe fata, ci tu): esti sigur ca esti indragostit sau esti doar un protector al ei?
Am trecut si eu prin ceva asemanator, este greu de acceptat ca sentimentele tale, aparent atat de puternice sa fie de fapt altceva.
Mare grija, nu confunda mila cu dragostea!
Hai sa-ti dau un sfat si in cazul in care te incapatanezi sa crezi ca iubesti: atat timp cat esti sub 18 ani, nu poti avea o relatie speciala, mai mult decat prietenie; e prematur, uneori nesanatos si ILEGAL (relatia sexuala). Pur si simplu continua sa comunici cu ea si sa aratati in jur ca niste prieteni apropiati. Nu te poate impiedica nimeni sa ai preiteni, nu te inchide nimeni in casa. Dupa ce veti face 18 ani, deja nu mai e treaba nimanui cine cu cine umbla. Prin urmare, daca va veti putea te intretine material, puteti incepe viata voastra - oricat ar vrea, parintii nu pot interveni, pentru ca e viata voastra.Cat timp depinzi de parinti, incearca sa le faci impresia ca nu le incalci nicio dorinta.

8 răspunsuri:
| acadele2000 a răspuns:

Sa-i faci si pe ei sa inteleaga ce inseamna pentru tine fata aceia si chiar sa le dai exemple din viata lorbig grin

| IloveME a răspuns:

Cauta-ti alta!
Esti tanar, fete mai sunt, iar cu asta nu vei face niciodata casa!

| Xulescuu a răspuns:

Nu-ti pot da un sfat dar ai toate respectele mele.

| SisMusic a răspuns:

E destul de greu sa convingi un parinte sa iti accepte relatia ta cu o fata mai ales ca are probleme! De obicei parinti vad numai partea proasta a unei relatii deaceia ei pot sa creada ce vor (vrei sa profiti de ea sau le e frica pentru sentimentele ei sau nu te considera bun pentru fata lor) acestea fac foarte grea o apropiere fata de acea fata! Ca sa va multumiti pe toti incearca sa vorbesti cu parinti iei si spune-le sa va lase numai cateva minute impreuna sa discuti cu fata si dupa sa vorbesti cu iei! Ar fi singurul lucru care l-ai putea face si sa mai si speri ca o sa mearga! big grin
Bafta in continuare!

| a răspuns:

Heii. Inainte RESPECT. Apoi. fata nu cred ca este cea potrivita pentru tine. Asta poate este doar o perioada in care simti multa afectiune si simpatie. Este foarte greu sa faci diferenta dintre dragostea adevarata, iubirea pura, si afectiune, moment in care inima iti tresare la o intalnire accidentala, sau altele.winking. Incearca sa iti imaginezi viata fara aceasta iubire ce o ai pentru fata.
Parintii tai sigur nu o vor accepta.
Insa daca nu iti vezi viitoru decat alaturi de ea, succes kiss. Fugi cu ea in lume laughing sau. nu stiu. Stai aproape de ea. Nu o parasi niciodata!
IUBIREA MERITA! love struck.

| doc69 a răspuns:

Daca ai sufletul prea plin si o poti ajuta fa-o in continuare dar fara sa te astepti la multumiri.fa-o pur si simplu si lasa timpul sa curga treptat veti deveni prieteni ff buni sau si veti ramane iubiti sau va veti desparti viata e inainte.referitor la parintii tai nu ii judeca incearca sa le explici de ce faci asta pentru ca asa simti si daca le demonstrezi ca asta nu te trage inapoi de la invatat o sa fie bine.ei incearca sa te fereasca de dezamagire si durerea unei relatii destramate atata tot.

| Z6 a răspuns:

Foarte frumos. m-ai impresionat.
Spunele ca iubirea nu are culoare marime..forma sau mai stiu eu ce!
Cand iubesti, iubesti fara conditii. Nu-ti pot aseza ei sentimentele. chiar daca nu esti major, ai dreptul sa iubesti pe cine vrei tu! Ar trebui sa li se para uimitor.

| VIP3r a răspuns:

In primul rand, felicitari, sunt putini cei ca tine.
Acest lucru probabil il vei reusi in timp, incearca zilnic sa-i faci sa inteleaga ca ea este cea pe care o iubesti, nu te poti astepta sa fie acceptata dintr-o data in familie, din pacate societatea zilelor noastre marginalizeaza astfel de oameni...
Mult noroc, si spor, vei avea nevoie.