| AllaBalla a întrebat:

Am o mare problema... eu si prietenul meu ne iubim forte mult dar nu am mai facut dragoste pana acum si amandoi suntem virgin. Si am vrea amandoi sa facem acest pas impreuna. Problema este urmatoarea : lui ii vine rau daca vede sange straight face am fost de doua ori cu el la analize si de ambele dati i-a venit rau si odata chiar nu a mai fost constient... straight face ce putem facee? sunt disperata.

7 răspunsuri:
| NickiMinaj a răspuns:

rolling on the floor ce cretin. el crede ca o sa fie ca la o operatie pe cord? vedeti sa va luati cateva pungi de sange pentru transfuzie...

| Spinoasa a răspuns:

Hey, nu ai de ce sa fi disperata! O sa treaca repede..cred! Si eu sunt intr-o situatie asemanatoare. dar nu va uitati si cu asta basta! Cati ani aveti?

| bhaaa a răspuns:

Lollaughing) Nu o sa vada mult sange e vorba de 2 3 picaturi... daca stati si pe o patura sau ceva inchis la culoare nu va vedea nimic. asta nu este un lucru care sa va opreascahappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E foarte simplu...in momentul in care o sa iti curga sange nu il lasa sa se uite oricum curge foarte putin
Bafta!happy

| costellodonatz a răspuns:

Foarte simplu, ii acoperi urechile.

| yOz a răspuns:

Il legi la ochii cu o esarfa si nu mai vede nimicwinking...sau te dezvirginezi singur cu un vibrator, sau un obiect cevalaughing,,, eu n-as opta pentru varianta astalaughing