| lubujinx a întrebat:

Am o mare problema. Luna trecuta am facut sex neprotejat cu prietena mea de 2 ori. Ideea e ca nu am ejaculat si nici nu simteam ca imi vine sa o fac. Ei i-a venit menstruatia pe 14 luna trecuta si pana azi nu i-a venit. Poate fi vorba de sarcina? Din ce stiu are un ciclu neregulat mi-a spus ca acum ceva timp nu ii venise cateva luni.
In diminetile din zilele in care am facut sex m-am masturbat si am ejaculat dar dupa am urinat de mai multe ori si m-am spalat.

10 răspunsuri:
| Emilian65 a răspuns:

Da, este posibil sa fi ramas gravida.

| lpavel a răspuns:

Daca dupa partida de sex i-a venit menstruatia atunci e imposibil sa fie insarcinata! Cat despre masturbarile tale inainte de sex nu au nici o legatura sexul cu ea! Ce ai crezut ca daca nu urinai si nu te spalai pe maini sansele erau mai mari sa ramana insarcinata? laughing

| lubujinx explică (pentru lpavel):

Pai si daca nu am ejaculat in ea ce sanse sunt?

| lpavel a răspuns (pentru lubujinx):

Chiar daca nu ai ejaculat in ea sansele sa ramana inasarcinata este de 30% da 70% nu! Dar cum am zis daca dupa sex i-a venit mentruatia atunci sansele de sarcina sunt zero!

| lubujinx explică (pentru lpavel):

Nu i-a venit asta am zis, menstruatia ii venise inainte sa facem

| lpavel a răspuns (pentru lubujinx):

Dupa o luna sa faca test de sarcina, acum inca nimic nu e sigur!

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru lpavel):

Unii citesc pe diagonala

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Da, ai o problema. Insa problema cea mai mare o are ea, cu un iubit ca tine!
Daca ti-ar fi pasat de sanatatea ei, ai fi folosit protectie.
Alternativa e ca ea sa-si deregleze sistemul hormonal (ori anticonceptionale, ori pastila de a doua zi),
sau sa faca avort.
Mai citeste despre efectele adverse ale anticonceptionalelor. Despre pastila de a doua zi nu mai zic.
Citeste, si abia pe urma faci sex.

| Robert2526 a răspuns:

De ce naiba te masturbezi inainte sa mergi sa o faci? Daca e insarcinata, tocmai asta e motivul care a dus la sarcina.
Totusi, sunt destul de convins ca nu este insarcinata! sa faca un test de sarcina ( cu urina de dimineata) si va linistiti

| annonimaaaa555 a răspuns:

Aici as atrage atenția la 2 chestii. În primul rând sunt sanse de sarcină, deoarece exista lichidul preejaculator care poate conține spermatozoizi și nu simți când iese. Poate sa facă test de sarcina în prima zi de întârziere a menstruației (de preferat dimineața, la prima urinare); folosiți protecție. Dacă vi e lene sa puneți un prevzervativ (sau nu va place cu, etc)atunci ea sa meargă la ginecolog și sa ceara pastile anticoncepționale (aici zic cum se ia în caz de nu i-ar zice:pur și simplu le ia un fiecare zi la! ACEEASI ORA! și pastilele sunt mai eficiente.
Al doilea lucru la care i as atrage atenția ei, nu e normal sa aibă ciclu dereglat. Pot sa zic asta fiind fată, deoarece si eu am fost ca ea și când am mers la ginecolog, am aflat ca am chist pe ovare(ce nu e bine fiindcă poate creste și după poate apărea endometrioza sau cancer, bineînțeles dacă nu e tratat. Mie Ginecologul mi-a dat pastilele anticoncepționale și după o luna am scăpat și de chist). Deci ea sa se duca la ginecologie. Dacă are 16 ani sau peste poate sa meargă singura. Dacă e mai mica trebuie sa meargă cu un adult(nu neapărat părinții)