| doarEu001 a întrebat:

Am o mare problemasad mi-am inceput viata sexuala cu prietenul meu acum o luna jumatate.(e putin impropriu spus pentru ca in tot acest timp nu am reusit sa ducem treaba pana la capat pentru ca ma doare foarte tare). am niste secretii ciudate de dinainte sa fiu cu el(suntem impreuna de 3 luni jumatate) si cred ca am candidoza.partea nasoala e ca a luat si elstraight face si crede ca de fapt am luat de la altcineva, prin sex, ca l-as fi inselat.eu am fost plecata cam o luna si in italia si asta il face sa se indoiasca si mai tare de mine.nu stiu ce sa mai fac sa ma creada ca nu am intretinut rel sexuale cu nimeni si ca nu am luat-o ca btssad aseara a vrut sa ne despartim din cauza asta.acum urmeaza sa ma duc la ginecolog sa aflu ceea ce am.se poate depista si cauza bolii, poate asa as putea sa ii demonstrez ca nu am luat-o de la cineva?sad

1 răspuns:
| petruta_5656 a răspuns:

Poti doar sa ii spui ca sa se informeze mai mult.cum se poate lua candidoza. poate a purtat el sau tu o pereche de pantaloni a altcuiva.se ea si prin haine.si foarte bine ca mergi la ginecolog :*