Dacă ați făcut doar protejjat și ați și verificat mereu după, e ok. Mai sunt dereglări la menstruație, e normal să fii îngrijorată în condiții din astea. Dacă ai sub 20 de ani și mai ales dacă ți-ai început recennt viața sexuală, cu atât mai mult pot fi dereglări de genu. Ai măcar semnele că urmează să-ți vina?
Foarte bine ca ati folosit prezervativ!
Daca esti fata, poti face un test de sarcina la 3 saptamani dupa actul sexual (neprotejat), cand este detectabila prezența hormonului hCG (Gonadotropină corionică umană) în urină.
Nu strica o vizita la medicul ginecolog. Consultatia e gratuita cu trimitere de la medicul de familie.
Poti merge la ginecolog neinsotita de parinti, dacă ai împlinit vârsta de 16 ani.
Poate ai un ciclu neregulat. Însărcinată sigur nu esti dar te sfătuiesc sa mergi la ginecolog sa vezi de ce întârzie ca oricum, nu e normal. E normal sa întârzie maxim 3 zile si de 2-3 ori pe an, dar cum esti tu, nu e normal. Eu de exemplul am avut chist la 16 ani și de-aia imi întârzia, aveam dureri
Am facut si un test, am pus urina si l-am lasat 5 minute pe o suprafata plana si l-am pus din greseala dupa un minut de asteptare pe un scaun putin inclinat dar nu cred ca ar avea nimic ca dadea eroare
Nu conteaza. Oricum însărcinată nu ești
Tot nu mi-a venit, am avut niste dureri de burta si intepaturi in zona vaginului, sunt foarte speriata!
Nu ești însărcinată, dar ai o problemă. Du-te la ginecolog ca ceva nu e bine