| Corsi a întrebat:

Am o mare problema. Prietena mea are un amic, ea spune ca nu are nimic cu el, dar el ii face avansuri mereu, m-am luat de el, dar continua sa ii dea mesaje cand ea nu e cu mine. I am interzis sa ii mai răspundă la mesaje si a spus ca nu mai vorbeste cu el, dar eu stiu ca vorbeste deoarece ieri i-a trimis ala un mesaj si cat a fost cu mine s-a cam ascuns sa nu vad ca i-a dat ala mesaj, dar mi-a spus ca i-a dat mesaj ala. Problema e ca eu i am spus sa nu mai vorbească cu el, dar ea continua sa vorbească fara sa vad eu si ma minte ca nu vorbeste cu el. Ce e de facut? O iubesc dar nu sunt genul sa accept asa ceva. Cred ca o sa i dau papucii, ce ar trebui sa fac?

10 răspunsuri:
| Marius925990 a răspuns:

Cu cat ii interzici mai mult sa faca ceva cu atat va fi atrasa de chestia respective, chiar daca e gresita.ar trebui sa ii spui ca te deranjeaza si sa ii precizezi ca nu ii interzici sa vorbeasca cu el doar ca o sa te simti tu nasol.acorda-i incredere si daca calca stramb stie ce urmeaza.incearca sa o determine sa iti arate ce vorbeste cu ea.sau intreab-o pur si simplu daca te lasa sa vezi ce vorbesc ei.si daca nu te lasa, spune-i ca crezi ca are ceva de ascuns pentru ca asa e. daca te lasa, citeste si convinge-te.multa bafta

| Emilian65 a răspuns:

Daca o iubesti cu adevarat, convinge-o sa nu mai vorbeasca cu amicul.

| RAY a răspuns:

Fata daca vede ca ai frici de astea te va lasa, o femeie nu are nevoie de un fricos langa ea

| 17Ioana a răspuns:

Cred ca ea ar trebui sa nu-i accepte avansurile lui, se pare ca si ei ii plac. Daca accepta avansurile ori intre voi exista o problema in relatie si cauta ceva ce are el si nu ai tu, ori este impertinenta si nu vrea o relatie serioasa. Daca se ascunde de tine, asa o sa faca si in continuare. Spune-i ca te derenjeaza extrem de tare ceea ce face, si daca continua te desparti de ea, in viitor o sa o iubesti si mai tare si o sa te mina cu lucruri si mai grave.

| DeeaMarry a răspuns:

Tu nu ai dreptul sa ii interzici nimic.
Tot ce poti sa faci e sa ii spui ca te deranjeaza.
Atata timp cat ea tot ce face e sa vorbeasca cu el ca amici, nu vad de ce te-ai desparti de ea. Nu poate si nu trebuie sa se izoleze de lume pentru ca asa vrei tu.

| kandaraki a răspuns:

In primul rand tu nu ai nici un drept sa ii interzici ceva.
in al doilea rand ii zici ca te deranjeaza aceste discutii ale ei, daca ea mai continua atunci va despartiti si gata.

| bobo05031993 a răspuns:

Tine cont ca si eu am patit la fel. Iar la un moment dat ea a fugit cu el si acum a inceput sa isi ceara scuze si vrea sa ne impacam. Sfatul meu sa-i interzici sa ma vorbeasca cu aceea persoana.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Probabil si-o si trage cu el... Femeile si barbatii nu pot fi prieteni decat in niste circustante foarte deosebite, in rest, prietenia lor are cu totul o alta natura. Unul, daca nu amandoi, isi doreste o relatie cu celalalt. Faptul ca el se da la ea si ea ii accepta avansurile e tot ce te intereseaza, nu conteaza ce au facut sau ce fac, e clar ca mai devreme sau mai tarziu ori te va insela cu el ori te va parasi pentru el... Nu prea ai ce sa faci.

Ca fapt divers, sa fii pregatit, cand ii vei spune ca o parasesti pentru ca nu vrea sa intrerupa legatura cu el primul lucru pe care il va face va fi sa se duca la el, ca sa se razbune pe tine. Ea ar fi facut-o oricum dar acum va spune ca a facut-o din cauza ta. Asta ca sa stii de pe acum.

| Deyne a răspuns:

Daca spui ca tipul acela ii face avansuri, desi te-ai luat de el, e o problema. Prietena ta, se ascunde de tine, vorbeste cu el pe ascuns, acesta este un semn ca nu vrea sa renunte la el si e posibil sa fie ceva intre ei doi. Ce e de facut: nu o mai cauta, nu ii mai da atentie, nu mai sta in preajma ei. Ea singura isi va da seama ca greseste si daca chiar te iubeste va renunta la acel " amic" si va tine cont si de ce spui tu si de ce te deranjeaza pe tine, asta daca nu cumva vrea sa aiba o relatie si cu el si cu tine. In caz contrar, nu mai exista sanse la relatia voastra si ar fi mai bine pentru tine sa renunti la ea.

| QuizzyFuN a răspuns:

Explicai ca te deranjeaza si ca o sa crezi ca te piarda din cauza,, amicului '' daca zice ca nu o sa se intample inseamna ca te inseala.