Of ma prietene, dale ignore la amandoua, de ce iti pierzi timpul cu relatii virtuale unde nu ai ce gauri sa rupi
Nu sunt virtuale ambele, aia divortata e din tm
Aia divortata sigur va duce lipsa de barbatt, intalnitiva candva pentru un onenight stand dai tare la gaurica si gata
Vrea neprotejat cica
Exclus nu, cine stie ce boala are, fa-o protejat, e pentru binele tau frate
Ai dreptate sau devin tatic
Bine zis ala e cel mai grav lucru sa apara vreun bastrad [peste 9 luni
De ce? Ce au relatiile virtuale? Sunt tot oameni si cei care vorbesc pe internet, asa cum vorbim acum aici pe TPU. Si daca exista bunavointa si placere relatiile virtuale se pot transforma si in reale mai ales daca persoanele sunt din accelasi oras.
Din cate am citit eu pe aici fetele minore sunt atrase de baieti maturi! Adica in timpul acelei luni cat ai vorbit cu ea nu stiai ca minora? I-ai dat sperante fetei.Pe de alta parte daca i-ai fetei ca nu poate fi vorba de o relatie, sper sa fi inteles.Rareste discutiile cu ea ca doar nu vine peste tine
Iar in pararel ocupa=te de cealalta!
Amandoua sunt la extreme. Nu te baga in viata celeilalte, e divortata frate, nimic bun nu poate iesi din asta.
Cealalta e prea mica, o sa-ti *** toti nervi cu ea.
Ocupa-te de cea mai in varsta. Incearca sa va intalniti fata in fata cat de repede, ca daca nu va placeti sa nu mai pierdeti vremea.
Cine te pune sa vorbesti cu o minora? esti pedofil? sau un penibil de ala care face sex cu orisicine? am vazut ca ai 25, ce dracu. una de 22 de ani sau 28 e de n ori mai buna ca una de 17 ani sau mai jos. aveam si eu pretentii ce dracu
Stai putin daca vb cu o fata nu esti pedofil, gandeste cand imi scrii, cei rau in a vb cu o fata esti culmea
I-ai spus deja fetei ca nu vrei o relatie, nu ii mai raspunde si ai incheiat povestea.
M-am obisnuit cu ea, nu stiu, ce viitor am si cu aia mai in varsta e divortata aiurea, eu vream naibi o fata de 18, 19 ani de inaltimea mea atat nu ataea complicari, m-am saturat de iubire la distenta in plus e si minora naibi ajung la parnaie numai pot raspunde pe TPU
1. Schimba subiectul cand mai vorbesti cu minora, sau nu mai vorbii o vreme cu ea, ca sa-si gaseasca pe cineva...
2. Ce varsta ai?
3. Ce varsta are tipa divortata?
4. Lasa facebook-ul, iti mananca timpul aiurea, si te prosteste... Daca faci asta ai sa vezi ca e mai bine poate intalnesti tipa dorita pe afara nu pe fb...
5. Iti pierzi tineretea cu relatiile de la distanta sau virtuale. devii depresiv ca nu mai f, nimic, si ajungi sa scrii pe TPU )
Succes, si sarbatori fericite!
Multi inainte!
E destul de "tanara", dar nu judec dupa varsta
Iti pot sugera sa te intalnesti cu tipa, macar sa va cunoasteti mai bine ca sa iti poti face o parere mai buna, sau ca sa vezi daca se apropie cerintelor tale.
Eu le prefer pe cele de 18-19-20, daca ii si roscata, ii perfecta )
FreezyAlex are dreptate cu fb ca tampeste, le agati acolo dar intr-o luna sau doua daca nu ai o relatie reala le lasi. Relatiile astea online produc dependenta, deja iti dai seama si tu cu cea de 16 ani.
Intalneste-te cu cea de 35, pune-i-o si mai vezi tu daca e cazul de continuare. Odata tot merita sa o faci.
Spune-i fetei ca nu cauti o relatie, ca este minora si nu ii poti oferi genul de relatie de care sre ea nevoie acum
I-am spus deja, dar cu aia mai in varsta ar merge ceva?
Remusopen întreabă: