| Anonima6969696969696969 a întrebat:

Am o mare problema, sentimentala, îmi place un băiat, am fost împreuna și ce simt pentru el este extrem de puternic, zilele astea am aflat ca m-a mințit, ca nu a simțit nimic, și ca încă e îndrăgostit de prietena mea, care ii dăduse cu flit, și pe lângă asta și câteva mesaje drăguțe de la el pentru ea, ma doare inima, și de 3 luni tot primesc tot felul de lovituri din astea groaznice, se poarta ca ultimul om, dar eu încă îl iubesc, si nu am idee ce mai pot face, prietena aceea, ii place un băiat/bărbat, de vreo 5 ani? Deși ei nu au mai vorbit, au ei ceva care ne fac sa ii ținem minte, vreau sa scap de acel om din mintea mea și nu stiu cum, și poate și prietena aia a mea, cum ștergi un om din mintea ta psihic?

Răspuns Câştigător
| devilshelp a răspuns:

Nu e usor. Mie mi-a durat vreo 2-3 ani sa o fac, dar sunt mandra ca in sfarsit am reusit. M-a ranit in mod repetat, dar eu ii dadeam mereu inca o sansa. La un moment dat mi-am luat distanta, cand il vedeam il evitam. Apoi nu stiu cum s-a intamplat ca m-a intrebat daca vreau sa fim impreuna DIN NOU. Iar eu ca o proasta pentru ca il iubeam si uitasem sa ma gandesc prima data la mine i-am zis ca da. Am stat impreuna o saptamana, iar dupa am aflat ca ma voia doar pentru corp si ca in aceiasi zi in care se despartise de mine deja se pupa cu alta. De aici mi-a demonstrat ce persoana de **** e si nu stiu, pur si simplu sentimentele pentru el s-au dus. Inainte ma gandeam la el continuu, iar acum daca imi apare in minte nu ii dau importanta si ma gandesc la altceva. Poti incerca sa iti iei distanta, sa nu il mai vezi ceva vreme sau sa ai o ultima conexiune cu el sa zic asa si apoi sa il lasi. De exemplu o ultima imbratisare si dupa iti promiti ca il uiti. Gaseste alti baieti care te merita si nu jegurile societatii. Bafta! happy

| Anonima6969696969696969 explică (pentru devilshelp):

Dmn ești geniala=) îmi pare rau pentru acel tip, nu înțeleg ce e in mintea lor

| devilshelp a răspuns (pentru Anonima6969696969696969):

Mersi, daca vrei sa mai vorbim poti sa imi trimiti mesaj in privat sau Instagram/Facebook daca ai laughing

7 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Nu poti sterge un om asa usor din capul tau, isi dai seama ca si acel baiat poate ar vrea asta, posibil ca daca ati fi format un cuplu o uita dar poate ca nu i-ai oferit destul sex sau incredere, iubire

| HazelEyes77 a răspuns:

Nimeni nu zice ca e usor sa ti scoti din minte pe cineva dar nu e imposibil. Odata cu trecerea timpului ranile se inchid si amintirile care acum dor se sterg incet. Trebuie sa fii puternica si sa treci peste. Focuseaza te atentia spre lucrurile/activitatile care iti fac placere si petrece ti timpul cu persoanele dragi tie care te pot ajuta sa mergi mai departe. Numai bine

| AliGab a răspuns:

Cu hotarare si perseverenta

| UnTipObisnuit a răspuns:

Posibil una dintre cele mai grele lucruri de facut.
Iti spun totusi cum am reusit eu:
Prin meditatie, sesiuni zilnice, dar ai grija! In timp ce meditezi timpul parca zboara asa ca e bine sa iti pui in timer langa tine.
In timpul meditatiei nu te vei gandi la nimic, ci doar te vei concentra pe respirat.

Incearca sa te informezi asupra dragostei si afla de ce il iubesti, ce este iubirea etc. Pe zona asta iti recomand psihologie si filosofie, succes!

| N0H4CK a răspuns:

Cauta pe altcineva, comunica cu el, jucati-va sau ce mai faceti voi. Nu mai vorbi si nu-l mai urmari pe "iubitul" tau Usor, usor te vei detasa de el, vei incepe sa-i observi defectele, sa observi ca nu ti-a adus decat rau, penibilitatea lui va iesi la iveala. Si daca revine la tine, refuza-l, ii e frica sa nu ramana singur in caz ca nu-l accepta cealalta, nesimtind incontinuare nimic pentru tine.
Va fi greu, dar cam in 3 saptamani il vei uita