| Mandrea a întrebat:

Am o mare problema, si sper sa ma puteti ajuta si sa nu ma luati in ras. De doua saptamani tot curge din mine sange..de culoare mai deschisa si alteori mai inchisa, in orice caz nu cred ca este menstruatia. Curge in cantitati mici..eu de obicei aveam ciclul regulat, venea la data fixa si aveam dureri de sani si pe sub burta..de data asta nu am nicio durere si cum am mai spus, de doua saptamani curge un sange...tin sa mentionez ca iubitul meu nu si-a introdus penisul in mine niciodata, dar mi-a intordus cate un deget..si eu dupa ce i-am pus mana pe penis, pe acea smegma, mi-am atins vaginul..smegma aceea contine spermatozoizi? Se poate sa fiu ingarcinata? fac petting destul de des cu iubitul meu, dar este prima data cand se intampla asta..Va rog sa ma ajutati.

22 răspunsuri:
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Cel mai probabil, este vorba de o DEREGLARE hormonală şi aceasta este "menstruaţia" de luna asta!

TREBUIE să mergi la un control ginecologic!

La ginecolog poţi merge şi SINGURĂ ( FĂRĂ mama, chiar dacă eşti minoră; n-ai precizat vârsta ), TREBUIE doar să ai la tine : actul de identitate + Trimitere ( de la medicul de familie sau de la Cabinetul şcolar ) + Programare ( pe care o poţi face telefonic sau personal ).

Toate cele bune.

| Mandrea explică (pentru bursuc001):

Multumesc mult! Daca nu merg la medic se poate agrava? Imi este frica de ginecolog, si rusine totodata...

| bursuc001 a răspuns (pentru Mandrea):

Cu plăcere!

DA, afecţiunea se va AGRAVA ( dacă nu este tratată )!

TREBUIE să laşi ruşinea deoparte şi să mergi la GINECOLOG!

Este mai IMPORTANTĂ sănătatea ta!

Eventual, ca să nu-ţi fie jenă, alegi o d-nă doctor ( FEMEIE ).

Oricum, NU are de ce să-ţi fie ruşine : la câte fete/femei consultă într-o zi ( lună, an ), în secunda 2 te-a şi UITAT happy

Multă sănătate.

| Mandrea explică (pentru bursuc001):

Sangele nu mai curge de 3-4 zile. poate ca ar fi bine sa mai astept pana luna viitoare, si daca si atunci se va intampla la fel, cred ca voi merge la medic. oricum, iti multumesc inca odata pentru ajutor si pentru sfaturi, multumesc mult!

| bursuc001 a răspuns (pentru Mandrea):

Cu plăcere!

O zi frumoasă.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ar trebui să te duci la doctor.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca eram in locul tau, de doua saptamani, mergem in fiecare zi la medic. Suna la 112 si intreaba

| Nedea_Marius_1994 a răspuns:

Du-te la doctor, asa esti cea mai sigura si apropo daca atingi smegma cu mainile sau daca ii faci un oral asta nu inseamna ca esti gravida

| Mandrea explică (pentru Nedea_Marius_1994):

Si daca am atins smegma cu mainile, si dupa mi-am atins vaginul? adica, oarecum, acea smegma mi-a ajuns la vagin?

| ElyNix23 a răspuns:

Du-te la doctor.

| Mandrea explică:

Scuzati-mi greselile, dar am intrat in panica. tremur toata si imi este frica sa nu patesc ceva..nu am nici cum sa le spun parintilor...mai bine fug de acasa

| anonim_4396 a răspuns (pentru Mandrea):

Câți ani ai mai exact?

| Mandrea explică (pentru anonim_4396):

15...

| anonim_4396 a răspuns (pentru Mandrea):

Da, cum spuneam, mai bine te-ai duce la doctor. Vorbesc serios. Nu știu dacă e o soluție să-i zici mamei, punându-mă în locul tău mi-ar fi frica, asta doar dacă ai o mamă care și ea e fricoasă și poate reacționa urât. Nu e o soluție nici să fugi de acasă. Și eu tot 15 ani am, te înțeleg perfect, chiar dacă nu am fost în această situație. Darr mă gândesc că atâta timp cât ești virgină, nu ar avea nimic dacă spermatozoizii, să zicem, au atins vaginul. Practic nu au cum să intre în corp. thinking zic și eu.

| Mandrea explică (pentru anonim_4396):

Iti multumesc frumos pentru sfat...imi este frica de ginecolog, si rusine totodata..cum am mai spus...nu as vrea sa ajung la medic straight face

| Crucified a răspuns (pentru Mandrea):

Ia mai du-te dracu, 15 ani? straight face Tu gândeşti? Mai treci şi tu pe la şcoală. Nu acum, că e vacanţă.

| Mandrea explică (pentru Crucified):

Ce-ai cumetre?

Nişte prăjituri din alea barni. tocmai mi le-au cumpărat bunică-mea.

Ok, pastreaza-le pentru tine, nu ne spune noua despre bunurile tale.

Bunuri? Nu-s bunuri. laughing

Eu asa le consider, probabil sa tu esti mai instarit/a.

Înstărită* big grin.