Bună!
Cel mai probabil, este vorba de o DEREGLARE hormonală şi aceasta este "menstruaţia" de luna asta!
TREBUIE să mergi la un control ginecologic!
La ginecolog poţi merge şi SINGURĂ ( FĂRĂ mama, chiar dacă eşti minoră; n-ai precizat vârsta ), TREBUIE doar să ai la tine : actul de identitate + Trimitere ( de la medicul de familie sau de la Cabinetul şcolar ) + Programare ( pe care o poţi face telefonic sau personal ).
Toate cele bune.
Cu plăcere!
DA, afecţiunea se va AGRAVA ( dacă nu este tratată )!
TREBUIE să laşi ruşinea deoparte şi să mergi la GINECOLOG!
Este mai IMPORTANTĂ sănătatea ta!
Eventual, ca să nu-ţi fie jenă, alegi o d-nă doctor ( FEMEIE ).
Oricum, NU are de ce să-ţi fie ruşine : la câte fete/femei consultă într-o zi ( lună, an ), în secunda 2 te-a şi UITAT
Multă sănătate.
Du-te la doctor, asa esti cea mai sigura si apropo daca atingi smegma cu mainile sau daca ii faci un oral asta nu inseamna ca esti gravida
Si daca am atins smegma cu mainile, si dupa mi-am atins vaginul? adica, oarecum, acea smegma mi-a ajuns la vagin?
Scuzati-mi greselile, dar am intrat in panica. tremur toata si imi este frica sa nu patesc ceva..nu am nici cum sa le spun parintilor...mai bine fug de acasa
Câți ani ai mai exact?
15...
Da, cum spuneam, mai bine te-ai duce la doctor. Vorbesc serios. Nu știu dacă e o soluție să-i zici mamei, punându-mă în locul tău mi-ar fi frica, asta doar dacă ai o mamă care și ea e fricoasă și poate reacționa urât. Nu e o soluție nici să fugi de acasă. Și eu tot 15 ani am, te înțeleg perfect, chiar dacă nu am fost în această situație. Darr mă gândesc că atâta timp cât ești virgină, nu ar avea nimic dacă spermatozoizii, să zicem, au atins vaginul. Practic nu au cum să intre în corp. zic și eu.
Iti multumesc frumos pentru sfat...imi este frica de ginecolog, si rusine totodata..cum am mai spus...nu as vrea sa ajung la medic
beausingurlamasamea întreabă: