| soultaker a întrebat:

sad sad Am o mare problema sper sa gasesc macar un sfat daca ajutor nu nu stiu daca sunt multe de facut am inceput o relatie cu o fata ceva mai mica decat mine si cam departe destul de mare distanta.sad am sperat ca tootul va fi bine insa m-am convins ca nu va merge pe viitor sunt multe intre noi varsta distanta oricat mias dorii eu sa mearga sunt constient ca nu va merge. am inceput sa tin la ea ea tine foarte mult la mine. ce pot face cum ii pot spune. pe viitor am suferii mai mult amandoi asa e cel mai bine. dar ea nu va intelege. poate e greseala mea ca am acceptat de la inceput relatia dar am sperat ca va fi bine ce pot face? sadam incercat sa ii spun deja ca ea e inca micuta i-am spus ca are nevoie de cineva mai aproape eu nu o sa pot fi langa ea mereu foarte rar chiar dar nu a inteles... pe scurt tin foarte mult la ea si chiar nu vreau sa ii fac rau sau sa o chinui iar daca voi continua relatia asta voi face o voi rani sau chinuii trebuie sa fac ceva dar ce?sad si mai ales cum sa o fac? help me please sad sad

6 răspunsuri:
| OtipaOarecare a răspuns:

Buna...
Nu conteaza varsta, nu conteaza distanta! Daca exista dragoste, nimic nu va va putea desparti, nici macar aceste lucruri.Chiar daca e mai mica decat tine,din cate ai spus,chiar tii la ea,asta conteaza! daca o iubesti,nu vei putea sa o ranesti nici macar intentionat. Daca va vedeti foarte rar si ce? Si eu cu prietenul meu suntem la distanta,dar eu nu renunt,atata timp cat il iubesc...
Vrei sa vorbesti cu ea? Sa ii auzi glasul si surasul? Vorbiti la telefon, sau un scurt mesaj cu "TE IUBESC" este de ajuns ca sa ii transmiti caldura. Vrei sa o vezi in fata? Exista vacante, weekendul, camera Web.

Mult noroc si daca chiar o iubesti, nu renunta!happy

| 69dacăvrei a răspuns:

Si eu am o relatie la distanta. Dar, stii? Distanta, varsta, mai stiu eu ce, chiar nu conteaza atata timp cat exista iubire! Eu zic sa ramaneti impreuna daca va iubiti! Si ii poti face vizite in vacante.
Bafta!

| AndraEatsyourBrain a răspuns:

Am citit ce ai zis tu si voi incerca sa te ajut. Sincer, nu merita sa risti sa pierzi o asemenea relatie pentru ca si ea va pierde un baiat care o iubeste cu adevarat dar si tu vei pierde o fata care te iubeste. Distanta e un nimic. Nu te lasa lasat de influentele "distantei" sau ale varstei. pentru ca daca va iubiti ce mai conteaza celelalte?! O stiu din propria experienta. Acum sincer, daca te vezi in fiecare zi cu o persoana nu te plictisesti, si dupa cate observ eu, relatiile la distanta dureaza mult mai mult decat cele "apropiate". Cand esti cu o persoana la distanta si urmeaza ziua cand va veti intalni o sa aveti un sentiment foarte mare si va veti dori ca ziua aceea sa nu se termina si dabia veti astepta sa va vedeti din nou. ce pot sa zic. Distanta nu poate impiedica o relatie pentru ca la mijloc sunt sentimente. Dupa parerea mea, relatia ta nu ar trebui sa se termine aici din cauza unui lucru marunt, ca in viitor vor exista mai multe obstacole si ce vei face. vei renunta asa usor?! trebuie sa LUPTI!
Bafta kiss.
Sper ca te-am ajutat. Funda? [doar daca tu crezi ca merit]

| ovidiu2295 a răspuns:

De obiceii iubirea invinge totul, nu conteaza distanta, varsta. Sfatul meu ar fi sa lupti pentru iubirea voastra. Iar daca nu ai sa potii, si nu intelege ce ii spui uh, ca sa nu suferiti pe parcurs uit-o. Adica las-o nu o mai baga deloc in seama chiar daca o iubesti. asa ar fi cel mai bine

| CeViataDeRahat a răspuns:

Fratemiu s-a insurat cu o fata cu care se vedea odata la 1 luna si distanta era de 700km... Nu te da batut!

| Dariutssa a răspuns:

Daca chiar o iubesti nu o lasa pentru ca daca o lasi veti suferi amandoi.