| jayomicron1233 a întrebat:

Am o mare problema! Sunt baiat si Am varsta de 17 ani si vreau sa imi incep viata sexuala dar ideea e ca imi e oarecum frica pentru ca am vazut ca prezervativul are 98% eficienta atunci cand este folosit CORECT si vreau niste sfaturi sau niste sugestii are de ce sa imi fie frica sau etc

6 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

In primul rand il folosesti corect.
Apoi daca vrei siguranta deplina folosesti inca o metoda pe langa

| dullcat a răspuns:

Buna.Daca iti este frica, nu crezi ca e mai intelept sa amani inceperea vietii sexuale pana cand termini liceul, te mai maturizezi si iti gasesti o slujba?

Da, are de ce sa iti fie frica, pentru ca acel procent de eficienta 98% (doar daca e folosit corect, caci incorect scade la 80-88% eficienta) inseamna ca undeva acolo in lume vor fi niste cupluri care se vor alege cu o sarcina nedorita.And then what? Decat sa iti complici existenta cu asemenea scenarii inoportune pentru etapa vietii in care te afli, cel mai bine e sa mai astepti.Te vei plicitisi oricum si de sex si de bautura si de toate cele, care acum ti se par wow dar nu sunt, atunci cand devii adult. laughing

| Emilian65 a răspuns:

Dacă îți este teama sa-ți începi viata sexuala, amână acest moment, documentează-te despre acest moment și o începi atunci când ești pregătit pentru acest lucru când ești pregătit cu adevărat.

| Hyperion7 a răspuns:

Decât tata la 17 ani și cu viitorul ratat, mai bine amâni momentul, doar o părere

| sammie a răspuns:

Daca iti e frica atunci asteapta pana esti pregatit. Nu te obliga nimeni sa faci asta de la 17 ani. Multi nici nu si-au inceput relatiile sexuale si sunt trecuti de 21 de ani. Documenteaza-te si informeaza-te cu privire la subiectul asta. Ca atunci cand o faci prima data sa nu ai surprize.

| ClaRa91 a răspuns:

Esti troll? Daca iti e frica ramai virgin si gata.