Buna adina:*
da asta cred ca e. si eu an trecut prin asta. am fost apropae 2 ani impreuna cu "primul baiat" din viata mea. si dupa ce ne-am despartit...pana si acum la 7 luni dupa ce ne-am desp,nu-l pot vedea cu alta. din aceasta cauza nici macar nu mai vorbim, nici nu se salutam pe strada. acum am si eu pe altcineva si am reusit sa trec peste. dar da, asta cred ca e cauza:*
te pup:*
Ca o prima remarca: ai facut-o prea repede cu el, cand sentimentele voastre nu erau inca definite, dragostea nu vine peste noapte si cu atat mai putin increderea.Deci, in opinia mea, te-ai pripit cu relatia asta.
Varsta nu conteaza.Si iubitul meu e mai mic, dar nu e nicio diferenta care ar trebui sa ne dea motive de cearta.
Problema ta e ca el este primul baiat si esti posesiva, vrei sa il ai doar pentru tine.Si gresesti iar, caci, daca vrei sa-l pui in lesa, o sa muste ...pe tine (adica certuri + despartire cat de curand).
Scaparea ta ar fi ca increderea sa apara curand, iar baza relatiei sa nu mai fie sexul.Sa va intelegeti emotional.
Poate si el da motive de gelozie, dar asta trebuia sa o sti dinainte si sa le rezolvati impreuna.
De fapt, tie ti-e frica sa nu-l pierzi pentru ca el a fost "primul" si ai vrea sa ramai cu el toata viata.Ti-e frica sa nu te paraseaca dupa ce te-a avut.Din cauza asta u nu ai fost geloasa pe ceilalti baieti.Ei nu ti-au luat ce e mai important si mai pretios:virginitatea.Ai grija insa, s-ar putea sa-l sperii cu gesturile astea incontrolabile si chiar sa te paraseasca.Relaxeaza-te! Daca nu te-a parasit a doua zi dupa ce ati facut-o prima data, insemna ca el chiar simte ceva pentru tine.
Esti geloasa pentru il iubesti, mai ales ca el a fost primul baiat din viata ta. e ceva normal.
KatiMe27 întreabă: