Incearca sa vb cu el, sa'i captezi atentia. daca veti fii impreuna trebuie sa va cunoasteti mai intai si sa capatati incredere unul in celalalt. iar apoi daca chiar te iubeste nu va tine cont de religia ta sau de faptul ca nu ai voie unele lucruri... dragostea se manifesta in mai multe forme, nu numai prin sarutat si contact sexual! puteti sa va iubiti oriucum, deci: capu sus si mult noroc te pup :*
Draga mea, o sa folosesc un termen inventat de religie, ca sa o definesc. Termenul este "diabolic". Religia este cea mai diabolica forma de manipulare a maselor inventata vreodata. A fost inventata de catre stapani ca sa-si controleze sclavii, iar unii baieti destepti au stiut sa dezvolte pe aceasta tema, in folosul propriu. Daca esti inteligenta, te vei trezi la un moment dat... chiar daca ai fost indoctrinata de mica, de catre familie sau comunitate.
Sa stii ac nu trebuie sa iti fie frica de asta pentru ca daca te iubeste cu devart nu va conta asta si va avea rabdare doar ca nu cred ac ii av fi usor poate nici tie.
Am prietene de religie martori! Mereu am avut discutii pe tema.,, la noi nu se face sex inainte de casatorie"! Apoi, lucrand de 10 ani cu ei pot sa ti spun ca am vazut cel putin 5 cazuri cand au inselat, casatoriti zic, partenerul de viata! Asta e, dovada ca nevoia de a cunoaste diferenta, sau alti parteneri, va aparea oricum! Asta e ca nu faci inainte, dar o faci dupa! Macar bucura-te de viata si traieste-ti varsta! Religia e un bun mod de a pune interdictii, ca apoi sa te dezlantui, sau sa te dosesti in continuare! Asta e alegerea ta! Daca-l placi, discuta deschis cu el si cautati metode de a petrece, momente de neuitat impreuna! Tineretea e frumoasa, traiesteti-o pentru ca e si trecatoare si sigur o vei regreta!
Ei bine, la nicio religie nu e teoretic voie. Doar ca nimanui nu ii mai pasa, nu trebuie sa nu te saruti cu un baiat din cauza religiei. Mie personal mi se pare cel mai aiuria lucru. Societatea a evoluat, lucrurile nu mai stau asa. Daca vrei, saruta'te, si cand mai cresti un pic fa sex ca nu te duci in iad. Traieste'ti viata, ca numai una ai!
Cred ca cel mai corect ar fi sa iti cauti un prieten care impartaseste aceeasi credinta ca si tine si atunci o sa va intelegeti reciproc. Eu nu dau importanta religiei si nici nu cred ca trebuie sa dai prea mare importanta pentru ca o sa iti dai seama intr-o zi ca ai trait in intuneric si ca nu ti-ai trait viata din cauza religiei si din cauza mentalitatii inapoiate impartasite de orice religie. Religia dintotdeuna a fost facuta ca sa ii constranga pe oameni si sa ii manipuleze. Daca consideri ca sunt dus cu pluta nu lua in seama sfaturile mele.
Nai in cotro trebuie sa te f^^i si sa te saruti bagati p^^a in religie!
Toate religile is niste prostii nu exista nici isus nici dumnezeu si nici buda si nici altii
Prieteneste mai departe. si daca totul va fi bine poate va veti casatori. dar stii nust cat o sa pai terpi prietenia, relatiile intre voi fara sarut