Dupa cum relatezi tu...ti-ai facut datoria de a-i da de inteles ceea ce simti tu...iar el cu siguranta stie exact ceea ce ai vrurt sa spui si se pare ca vrea sa ii spui asta direct si anume''da stii mie imi place de tine si etc.'', dar parerea mea este sa nu ii mai zici nimic despre asta.acum fi sigura ca el stie tot iar ceea ce ai tu de facut este sa te comporti ca si pana acum fata de el,sa nu ai nici o retinere sa vada ca te-ai simtit oarecum ''refuzata''. putina indiferenta fata de el nu ar strica avand in vedere ca spui ca are o situatie materiala buna si probabil este obisnuit si cu asemenea abordari ale fetelor daca zici ca arata si bine,asa ca fi putin indiferenta cu el si totodata comporta-te cat mai normal, zambeste mereu sa nu vada ca te-a afectat faptul ca el inca mai e cu prietena lui. Iar daca si el simte ceva pentru tine, este randul lui sa faca ceva.tu ti-ai incheiat misiunea zic eu.Succes!
Sincer,mi se parul ok ce scrisasi pana ajunsai la final...
conteaza ca au ai lui 4 masini sau speri sa stai cu el de acum pana la 18 ani ca sa te plimbe si pe tine cu masina?
vereee parca v-ati marita de acum de va uitati dp bani.
ce am ajuns...
Ar fi trebuit sa-i spui de ce l-ai intrebat daca mai are prietena.de ce nu-i spui ca-l placi asa ai putea afla daca si el te place.
Deci...intreabal daca e suparat pe tine si ca nu o fost nimic imp si dup ce se dep de ioana sa te bagi pe el daca iti plc mult sa ii raspunzi inbratisarilor zambetelor inimioarelor si de asta prima dat fiti pri buni... sper ca tem as
Pai eu in locul tau daca el stie ca il plac 8 fete eu nici nu m-as uita la el si la-s ignora si sa rad de celelalte fete si sti unii baietii cand vad ca multe fete il plac nu-si bat capu numa pentru una dar daca vede ca mai cade din nr fetelor atunci poate ar incepe sa te cucereasca din nou, si prin faptul ca am zis ca sal ignori, adica nu ca sa nul mai iubesti dar sa te faci ca nu-l mai iubesti...mai inteles?
Denisa eu zic, ca e suficient ce ai facut. daca i-ai dat de inteles ca il placi si sunt convinsa ca a inteles ce ai vrut sa spui, o sa te caute el.si daca are o relatie serioasa eu zic sa nu insisti prea mult pentru ca exista posibilitatea ca el sa o placa pe tipa cu care e si nu e prea placut sa te simti umilit, pentru ca nimic nu il v-a impiedica sa te umileasca, nici prietenia care a fost intre voi inainte.si nu te gandii ca un baiat daca ii zice ca esti sexy te place in sensul de iubita... poate il atragi, atata tot