| annna27claudia a întrebat:

Am o mica dilema in situatia amoroasalaughing faza e ca am intalnit pe cineva care mi-a atras atentia, am aflat numele lui, ciudat e ca il aveam deja pe retelele sociale. Am început sa vorbim, dar partea proasta e... el arata chiar bine, e sportiv, are si trasaturi frumoase ale feței, DAR (mărețul dar) pare copilaros (el avand deja o vârstă), e asa, usor prostuț si nici nu-mi place ca nu scrie corect gramatical si nici felul in care comunica nu ma prea face sa continui. Faza cea mai proasta e ca stie ca il plac, dar tind sa cred ca doar de aspectul lui ma îndrăgostisem, iar cand am inceput sa vorbim pe zi ce trece, jale.
Voi ce credeti? Sa incerc sa las deoparte ce nu-mi place la el si sa vorbim in continuare?

Răspuns Câştigător
| wildthing a răspuns:

Mi-e teama ca daca vei face compromisul si-l vei accepta ignorand ceea ce nu-ti place la el, vor aparea mult mai multe probleme pe masura ce relatia va avansa. Dupa parerea mea, o conditie esentiala ca o relatie sa functioneze, dincolo de partea sexuala, este sa existe o buna comunicare...ca atunci cand te-ai saturat de sex, sa ai ce vorbi cu partenera/partenerul, nu sa se uite ca vaca/boul la tine si sa nu-ti inteleaga glumele, de exemplu. Ei bine, eu cred ca o buna comunicare poate exista doar intre oameni aflati cam la acelasi nivel de inteligenta/educatie/cultura.

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Ce sens mai are topicul asta, daca tu ai ajuns la concluzia ca este "jale" din toate punctele de vedere?
Altul!

| Mayhem666 a răspuns:

Clar tie-ti place de cum arata, nu de cine e. Nu vad de ce ai mai continua. In afara de un posibil hookup, nu vad ce ar iesi mai bun din asta.

| Crackman a răspuns:

Pai de ce intreb anonimatul internetului pentru tine?
Eu pot sa zic acum sa nu il lasi si sa trantesti 4 odrasle cu el.
Altul care tot eu in functie de starea. Mea o sa zic ca el nu merita ca pare prost ca nu stiu ce.
Altul o sa zica sa incerci ca nu se stie.
La chestiile astea numai tu trebuie sa zici ce ai nevoie... Ca timpul trece si dupa 10 ani pierduti cu din astia o sa vrei pe unu capabil ce este deja luat si ajungi sa plangi pe net ca vai unde is aia buni? Doamneeelor repede de ce barbati sunt x si y.
Acest raspuns a fost asigurat de Userul RacPac.
Toate reclamatiile va rugam sa le livrati in cutia postala din Goomo Africa.
Multumim!

| RainbowD a răspuns:

Salut. Nu spun că felul în care arată persoana cu care vorbești nu contează. Din contră, și aspectul joacă un rol important, din punctul meu de vedere. Dar, să nu uităm că odată cu trecerea vârstei, ele se degradează ușor, ușor.
Oricum, mult mai important, este să te atragă felul lui de a fi, să vezi ce calități are și ce defecte, dacă poți trece peste defectele lui. Să nu uităm că fiecare dintre noi are o serie de defecte sau de slăbiciuni. Până la urmă nu suntem perfecți nici unul dintre noi, dar fiecare suntem frumoși în felul nostru.

Acum, pe mine dacă mă deranjează ceva sau nu pot trece peste anumite aspecte legate de persoana cu care vorbesc, nu îi dau șanse, să zic așa. Nu mă întind la discuții, sau nu ies des cu persoana respectivă.

Un lucru important, atât pentru tine, cât și pentru el, este să nu vă pierdeți timpul unuia altuia dacă nu simțiti nimic unul pentru altul. Cu cât trece timpul mai mult, cu atât este mai rău pentru cel care iubește mai mult (acela de obicei suferă cel mai tare). Ce te pot sfătui eu, (nu pot să îți spun dacă să îl lași sau nu - tu trebuie să iei acestă decizie) este să vezi dacă acel băiat este ceea ce vrei tu, și dacă întradevăr simți ceva pentru el cu adevărat. Nu te grăbi să iei o decizie dacă continuați să vorbiți sau nu - acordăți timpul necesar de care ai nevoie pentru a te lămuri de ceea ce vrei să faci până la urmă, dar nici să pierzi multă vreme.

Indiferent de ce decizie vei lua până la urmă important este să fi împăcată cu tine.

Toate cele bune. happy

| Allemando a răspuns:

Dacă face greșeli gramaticale, lasă-l. Nu vrei să ajungă ca bărbatul pe care l-am văzut azi în magazin, care îi zicea fetiței că "Fii cuminte până merge tati să probează haina asta"! laughing