| Paix a întrebat:

Am o mica intrebare : Fetele cam la ce se gandesc ele la varsta de 12-13 ani adica cum gandesc, ce le place etc. Deoarece am o iubita de 13 ani, deci un mic sfat. ( Funda)

Răspuns Câştigător
| On3St4r a răspuns:

Cel mai important e dacă și tu o iubești pe ea. Dacă o iubești, continuă. Dar ce te deranjează de fapt la ea? Că e mai mai timidă cu tine? De cât timp sunteți împreună? Să ști că încrederea se câștigă în timp.

13 răspunsuri:
| DNSK a răspuns:

In orice caz nu la o casa barbie cu baie bucatarie, camera copiilor, living, garajul lui ken, etc. fii sigur! asta se intampla acum 10-15 ani.

| On3St4r a răspuns:

La Hannah Montana! Sunt niște copii, acum depinde și de fata cum e ea, că nu există o gândirea în general și nu le plac aceleași lucruri. Mai bine spune care sunt problemele în relația voastră, ce te deranjează și ce fel de fată este pentru ca să putem să te ajutăm.

| Paix explică (pentru On3St4r):

E genu mai timida si nencrezatoare in ea, si ii plac serialele de dragoste si drama, dar nu asta conteaza problema e ca nu stiu ce sa fac mai exact? sa continuam relatia? Mentionez din nou, ea ma iubeste foarte mult, si nu vreau sa o ranesc nici un pic!

| Paix explică (pentru On3St4r):

Nu e asa multa vreme, dar cred ca mai ne trebuie timp, oricum multumescwinking

| On3St4r a răspuns (pentru Paix):

Cu plăcere, dacă vrei să te mai ajut poți să îmi lași id-ul tău în privat. happy

| On3St4r a răspuns (pentru Paix):

Cel mai important e dacă și tu o iubești pe ea. Dacă o iubești, continuă. Dar ce te deranjează de fapt la ea? Că e mai mai timidă cu tine? De cât timp sunteți împreună? Să ști că încrederea se câștigă în timp.

| Azµre a răspuns:

Dacă ea are 13 ani tu câți ani ai?
Fetele la vârsta aia se visează modele, actrițe sau cântărețe. Unele din ele cu capul pe umeri își vâd de școală și nu își fac iubiți! își fac amici!
Acum tu ce crezi că ar gândi?

| Paix explică:

Multumesc de ajutor...sincer, apropo eu am 16, nu prea as vrea sa fiu cu ea ..deorece nu e prea sigura pe ea in unele situati, e cam timida, dar ma iubeste foarte mult, si nu vreau sa o ranesc, daca intelegeti...

| Paix explică:

Deci pe bune uneori nu o inteleg, cand vorbesc cu ea intr-o zi vorbeste foarte frumos, imi zice ca ma iubeste, iubire etc linguseli, dar altadata un ceau tras de coada, parca n-are chef de mine, si se intampla des asta.

| Paix explică:

Mda... Opiniile voastre sunt adevarate, multumesc de ajutor. In concluzie n-are rost sa-mi pierd timpu cu o "pustoaica"

| shadow222 a răspuns:

Depinde de la persoana la persoana...

| JojuGB a răspuns:

Fetitele astea mici gen 13-18 ani in special, sunt niste sclifosite - confuze - alintate si rasfatate! majoritatea. rar gasesti una care sa aiba putina minte in cap, sa poti sa vb cu ea ceva etc. sunt unele care nu stiu nici pe ce lumea traiesc! laughing adevar!

| AncaAncu a răspuns:

Daca e timida, intalneste-te cu ea cand sunteti doar voi doi si stii tu... spune-i cuvinte frumoase si chestii din astea, ca noi asta vrem, iti spun asta ca si eu am cam aceeasi varsta, noi in general asta vrem da la baieti, sa incerce sa ne apropie de ei, dupa asta s-ar putea sa isi mai piarda din timiditate

| Cristiine a răspuns:

Eu la 12-13 ani ma gandeam la cat de mult imi doream o papusa barbie! Nu ma gandeam la "iubiti"!