| Harlow a întrebat:

Am o mica mare problema. Incep direct, am facut sex neprotejat cu prietenul meu si si a dat drumu' pe undeva prin apropierea vaginului si sunt un pic speriata deoarece nu i momentul intemeierii unei familii, el a zis ca nu am cum sa fi ramas dar eu simteam mai mult lichid in mine..cred..deci habar n am clar, sunt un pic in dubii deoarece el este foarte calm si imi zice ca n am nimic si ma face sa ma gandesc in mii de feluri, cert e ca eu nu ma simt ok dupa actul asta, nu ca celelalte dati, nu ma simt "curata", mentionez ca eu stateam cu spatele deci. daca si a dat drumul pe fundul meu ma gandesc ca s o fi scurs pana m-a sters? ma gandesc ca daca greseste? Hmm... am citit pe un forum " cum stii cand a ejaculat in tine" si raspunsul era "cand simti ceva mai mult lichid si nu e de la lubrifiere" si categoric, m-am cam panicat sa zic asa. dar nu stiu ce sa zic, deci el nu si a dat drumu' in mine, ci pe langa, este posibil oare?
Si daca raspunsul e da, este posibil sa fi ramas. in cat timp se poate lua pastila de a doua zi? Help! x_x

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Cum vaginul este 100% in interiorul tau, undeva "prin apropierea vaginului" nu poate fii decat in interiroul vaginului, deci, acolo unde poti ramane sigur insarcinata.
Sansele de sarcina sunt mari doar daca esti in perioada fertila, indiferent ca ai factut sex cu spatele, cu fata, rasucit sau nu, ca sperma tot in vagin a intrat.
Tu erai in perioada fertila, sau nu?

| Emilian65 a răspuns:

In situatia prezentata de tine nu este posibil sa ramai gravida.

| Mkeynes a răspuns:

Sunt pastile pana la 48 de ore
Dupa parerea mea e cam de rau daca erai in perioada fertila.
Nu conteaza cum ai stat
Poti ramane si daca ai avut sperma pe mana si dupa ai pus mana jos