| Marian_Marian_1995_hUqT a întrebat:

Am o mica mare problema, prietenul meu cel mai bun e cu una si cica "nu vrea sa o piarda" azi s-a imbatat si a plans de frica sa nu il paraseasca prietena. Eu cred ca nu le mai dureaza mult relatia pentru ca a vb cu ea azi la telefon plangand, un fine chestia e ca ei nu ii place cand bea. Problema e ca, cand am iesit si eu cu ei prietena-sa se uita doar la mine, cred ca ma place. Ce sa fac? Am uitat sa mentionez ca prietenul meu se taie pe vene daca il paraseste prietena.

5 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Alți prieteni nu ți-ai putut găsi și tu?!?

| AlexCristi97 a răspuns:

La 14 ani deja bea? nu-i ok...

| ZambetColorat98 a răspuns:

Daca chiar ii esti un prieten adevarat trebuie sa vorbesti cu el. Trebuie sa-l sfatuiesti pentru ca nu este ok ceea ce face, nu poate sa ractioneze asa, sa se taie pe maini si alte prostii. Chiar daca ea iti face curte nu trebuie sa cetezi, nu trebuie sa renunti la un prieten adevarat pentru o femeie. Spune-i sa nu mai bea daca nu vrea s-o piarda. Si chiar daca se termine relatia lor trebuie sa-i fi mereu aproape si sa ai grija sa nu faca prostii happy

| AdiStieTot a răspuns:

Eu zic sa faci sex in 3 cu prietenul tau si iubita ei, Daca ea te vrea pe tine sexual si prietenul tau o vrea pe ea este un win/win situation! Ps: Spune-i prietenului tau ca peste 5 ani nu o sa aiba un regret mai mare decat sa stie ca se taia pe vene la 13 dupa o fata pe care nici nu mai stie cum o cheama

| Nistor_Razvan_1998 a răspuns:

Eu zic sa vorbesti cu individa respectiva si daca chiar are un interes legat de tine sa se potoleasca.Are o relatie cu prietenul tau cel mai bun si sa isi vada de ea.De asemenea ar fi de evitat contactul cu tipa pe cat de mult posibil(mai intai vorbeste cu ea). Daca e o persoana la locul ei si chiar tine la prietenul tau ar trebui sa fie in regula. Daca nu, ai mare grija ce faci sa nu iti pierzi cel mai bun prieten