| anonim_1224 a întrebat:

Am o mica, mare problema si am apelat la voi pentru ca stiu ca ma puteti ajuta. M-am intalnit cu un baiat la el acasa si acolo s-au intamplat mai multe lucruri intre noi. Ne-am sarutat etc etc etc. s-ar putea sa raman insarcinata daca nu am facut dragoste cu el dar ne jucam cu organele genitale si dupa a bagat degetul in vagin?

Răspuns Câştigător
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Cu alte cuvinte adio virginitate!
Dacă nu a avut lichid seminal (spermă) pe degetul care l-a introdus în vagin nu există posibilitatea unei sarcini.
Jocurile astea care le tot faceți voi sunt foarte periculoase deoarece igiena mâinilor și a organelor genitale trebuie să fie foarte stricte, riscul infectării sau a suprainfectării este la ea acasă.
Mare grijă pe viitor, întâlnirile astea la domiciliul băiatului sunt foarte temătoare, riști să fii filmată și apoi postată pe net, și atunci să vezi ce nenorocire vine!
Fii cu mare băgare de seamă.
Pa, pa.

6 răspunsuri:
| AdY a răspuns:

No sa ai nimic. Daca iti baga penisul in vagin era altceva. No sa ai nimic nu-ti fa griji

| laurici_3736 a răspuns:

Nu are nici o legatura, ca sa ramai insarcinata trebuia sa ejaculeze in vaginul tau.Doar ca v-ati jucat nu e nici o problema, totusi pe viitor fiti mai atenti e un mare pacat sa ucizi un copil chiar daca e un embrion. Sunt atitea metode de contraceptie... si nu te grabi casatoria si cresterea uni copil e o mare responsabilitate.

| HelpBoy a răspuns:

Iauzi va jucati cu organele genitale?
Mai bine faceati direct sex.

| alexandru_4652 a răspuns:

straight face lol cati ani ai? daca ai fi mai mare ai avea minte suficienta sa stii ca nu se poate asa ceva. ramai gravida atunci cand ejaculeaza in tine.

| sibiloiu a răspuns:

Poti sta linistita, nu ai cum sa ramai insarcinata doar din atat...

| nikusor_5303 a răspuns:

Da ejacula prin degete da raminia asa ca nu-ti fa griji laughing)