Am un prieten care are un singur testicul.el a facut aperatia la varsta de 29 ani si au trecut 2 ani de atunci si acum are un copil de 8 luni.deci daca ai fi avut probleme ai fi stiut de atunci.si parintii tai ti-ar fi spus daca era ceva in neregula.cu astea nu ii de joaca si nici nu se tin in secret de catre parintii tai.eu iti spun sa nu te ingrijorezi. daca ai nedumeriri te poti duce simplu la o doctor
Ca sa-ti inlaturi temerea si mai ales ca sa eviti" accidentele " crezand ca ti-ai pierdut fertilitatea, fa-ti o simpla analiza : spermograma--- analiza iti spune clar daca spermatozoizii sunt apti sa fecundeze un ovul.Nu vreau sa te dezamagesc, dar testicolul, odata pierdut, nu se poate regenera--- dar, asta, nu inseamna ca nu vei mai putea procreea!--- cel ramas poate face fata singur unui asemenea "miracol"! Ai grije la "accidente" ca sa nu te trezesti cu vreun bebeu intr-un moment in care nu-l doresti!
Cunosc un caz in care individul nu mai are un testicul si nu a mai putut face copii(acum are vreo 40 si ceva de ani).Dar depinde, poate la tine e alta problema si vei putea face.
Nu te cred. Te-a luat si pe tine moda sa razi singur ca prostul, in timp ce inventezi ceva. Daca vrei cunosc pe cineva care poate sa iti mai coasa doi, daca promiti ca le rogi pe fete sa nu mai arunce cu virginitatea in dreapta si stanga, ca se duce dracului toata povestea cu regi si regine, pe urma radem ca o tarfe, o tarfe, o tarfe...De ce pacalesti oamenii, ma? Dar fetele? De ce va bateti joc de mintea fetelor si pe urma cand devin proaste ziceti ca de ce sunt proaste?
Erderen întreabă:
AndrewTate7789 întreabă: