| softdeluxe a întrebat:

Am o mica nelamurire.Pe mess vorbeam foarte mult cu o fata inainte dar de la un timp nu raspunde, webcam nici atat dar la scoala ne intelegem superbine ba eu o iau in brate, ba ea vine la mine... ce credeti ca este cu eathinking

4 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Eu cred că e perfect aşa.
E mult mai bine să vă înţelegeţi perfect faţă-n faţă pentru că astfel vă şi cunoaşteţi mai bine decât să vă conversaţi toată ziua pe messenger şi să vă faceţi imagini eronate unul despre celălalt.

| softdeluxe explică:

Ehh da dar imi place sa vorbesc tot timpu cu ealaughing... e genul de fata destul de timita, mai cuminte.Sa vorbesc cu ea sau pur si simplu o conduc acasa si o sarut(si ma rog sa nu primesc o palmalaughing)

| ghineanamaria a răspuns:

Si eu sunt fata si sunt la fel de timida DUPA PREREA MEA nimanui nu ii place ca cineva sa fie asa de direct cu ea caci vad ca ai zis ca e timida sper ca te-am ajutat

| panda_3737 a răspuns:

Atunci ai grija de ea si nu o presa prea mult. Poate stau parintii pe capul eithinking Atata timp cat la scoala e totul ok, nu vad de ce iti faci griji.Incearca sa vorbesti cu ea, dar nici sa nu o sperii prea tare atata timp cat ai spus ca e mai timida.Incearca sa o faci sa se simta protejata in preajma ta.:*