| anonim_1647 a întrebat:

Am o mica problema: am fost acum cateva seri in parca si un baiat d 16 ani m-a agatat prin intermediul verisorului lui mai mik, care se imprietenise cu fratele meu. am stat d vb, iar eu ca o desteapta, nu mai puteam d emotii si i-am dat d inteles ca nu vreau sa am nimic cu el. dupa c s-a term tot, acasa mi-a parut rau, si l-am pus p fratele meu sa-i dea id meu acelui baiat prin intermediul verisorului. zis si facut. doar ca baiatul respectiv nu mai era interesat de mine. oops. at fratele meu i-a zis verisorului ca eu eram putin interesata si baiatul respectiv mi-a vrut id si a redevenit interesat de mine. acum nu mai sunt eu interesata!laughinglaughinglaughing sunt total aiurita si nu stiu c simt. as vrea sa ma ajutati sa imi spuneti cum l-as putea refuza, dat fiind ca eu am creat sit asta nu tocmai placuta

Răspuns Câştigător
| SicBru a răspuns:

Spune-i verde in fata fara sa te ascunzii sau chestii de genu. ca daca te ascunzi sau ocolesti o sa dureze mai mult si nu stiu daca vrei astahee hee

fundabatting eyelashes

7 răspunsuri:
| ChildrenOfBodom a răspuns:

Cum am mai repetat si celorlalte raspunsuri, sinceritatea conteaza. Ii spui toata chestia prin id-ul ui si cred ca va intelege. Ca o fata matura ce esti (la 16 ani) vei stii ce sa faci cum sa i`o spui mai bland si depinde de fiirea lui desi cred ca ai zis ca tu cand ai inceput sa fi interesata de el si el numai era cred ca e o fire care va intelege nu prea baga in seama si e mai indiferentbig grin Bafta

| Uca_1100 a răspuns:

Spune-i ca tu ai preten iar atunci cand i-ai dat id fratelui tau ca sa il de-a lui, nu te-ai gandit la consecinte, si zi ca nu vrei sa te certi cu "pretenul" tau din cauza lui.

tongue

| pengu a răspuns:

Pai mai, zi-i si tu fratelui tau ca nu mai vrei sa ii dai id-ul si gata...asta e. tongue

| monique a răspuns:

Ii spui ca esti interesata doar asa ca amici, ca nu te indragostesti asa usor, si ca poate cu timpul, dar acum doar amici. Ca nu te grabesti nicaieri.

| Dan a răspuns:

Tu decizi ce vrei sa faci. Este mai bine sa cauti acel baiat care sa fie cu tine si sa tina la tine, incearca sa ei lucrurile in serios. Noroc!

| Opt1k a răspuns:

Nu merita!

| LupulSingur a răspuns:

Raspunsul meu este: tu iti decizi viata nu ar fi cinstit sa iti zic ce sa faci dar trebuie sa ii spui adevarul fiindca daca nu il zpui si tu si el veti suferii