Da, este gelos, dar ca de obicei orice persoana geloasa nu are minte și parca uita ca își cunoaște partenerul. El e gelos fără motiv, nu ai greșit cu nimic. Explica i și lui asta pana pricepe ca ai fost doar umana. Dacă totuși te simți cu ceva vinovata în sensul ca poate i ai dat mai multa atenție decât era cazul acelui tip, atunci poți sa îl înțelegi oarecum și sa îl împaci dar altfel nu căci nu vad sa fi greșit doar ca i ai dat niște pastile și ca ai încercat sa ajuți un om care se simțea rău.
Păi si eu ce pot sa fac acum? Vorbește foarte rece. Nu stiu ma simt foarte vinovată
Sune i ca si tu esti suparata pentru ca are atitudinea asta. De ce te simti vinovata? Trebuie sa inteleaga ca tu te ai comportat cum ti e felul, ca asa procedai indiferent cine era si daca era o femeie si cineva mai invarsta tot la fel procedai, iar gelozia lui nu isi are rostul. Lui o sa ii treaca supararea, dar pe viitor o sa ti mai faca asa si trebuie sa il faci si pe el sa inteleaga ca nu e bine pentru relatie sa fie gelos. Comunica cu el.
Cred ca este gelos. Dar, ii va trece. Tu ai facut foarte bine ce ai facut. Felicitari pentru fapta ta!
Nu știu câți ani are, dar astea sunt doar copilărisme, dacă e mai mare înseamnă că are ceva probleme cu capul.să nu mai deschid subiectul despre respectul față de tine, că lipsește cu desăvârșire.