| Ododododo a întrebat:

Am o mica problema...bine poate una mare.
Cand sunt cu o persoana de care imi place s-au suntem prieteni foarte buni prima data e ok timpul trece repede si nu poate fii mai bine a doua zii e asa si asa iar in a treia imi vine sa plec de langa persoana respectiva sa ma dau cu capul de peretii doar ca sa scap.
De ce oare pentru ca imi este frica intr-o relatie ce fac? Hai relatie ca relatie dar mariajul?

Răspuns Câştigător
| UninspiredName a răspuns:

Stiu cum e.si eu ma simt exact la fel. Si nu inteleg care e faza. Am primit insulte urate pentru faza asta din partea prietenilor pentru ca nu suport prea mult prietenii. Adica in prima faza mi se pare ca il iubesc pe respectivul si incep sa il plac din ce in ce mai putin, in timp ce el se indragosteste mai mult de mine si imi e mult mai greu sa ii dau papucii. Nu inteleg de ce dar mi se par mult mai penibile persoanele care sunt cu mine. si nu le mai suport, parca fac cele mai idioate chestii. Ma gandesc oare cat o sa dureze asta, poate ca nimeni nu era pentru mine, sau poate ca o sa mor singura si trista pentru ca nu ii suport pe ceilalti. Anyway. Nashpa...

3 răspunsuri:
| Castiel a răspuns:

Tu si life v-ati gandit ca poate este doar o perioada? Adica nu stiu sunt baiat dar nu cred ca este ceva asa gravlaughing poate aveti voi o perioada de aiathinking eu de ex am perioade cand nu am chef de nimic si sunt ultra plictisit, asa aveti si voi perioada asta ^^ sau incearca sa ramai cu unu sa-ti invingi temerea sa zic asa^^

| Debb a răspuns:

Cred ca te indragostesti cam repede.

| NoChanceForUs a răspuns:

Perioade omule...„toate-s vechi și noi sunt toate."
Îți trece, fi calm și respiră.