Nu trebuie sa faci ceva pentru ca ziua sa fie normala. Pentu ca ziua sa fie normala, adica aproximativ ca majoritatea, inseamna ca tu trebuie sa fii normala, adica asa cum esti de obicei. Pastreaza-ti acelasi caracter, aceeasi personalitate. Nu trebuie sa devii exagerata intr-o privinta doar din dorinta de-a fi placuta de-o persoana, caci rezultatul s-ar putea sa fie opus.
Prin modul tau. Cineva alege sa-i de-a de inteles prin limbajul trupului, vorbe, jocul de cuvinte, etc.; altcineva se ascunde in spatele unui sms, discutie virtuala, etc; altcineva ar alege sa-i spuna-n fata, deschis, scurt, dar nedevenind stupid/a. Il poti trage intr-un moment liber, spunandu-i ca vrei sa-i vorbesti, discutand numai voi doi.
Sunt de acord cu ce spune AndreyG, dar in alte cuvinte, as vrea sa-ntelegi sa nu ai asteptari. Te sustin sa-i spui ce simti, dar sa stii ca acesta este doar primul pas. Va, sau vor, mai urma altii, depinde de decizia baiatului.
EU in primul rand as vrea sa stiu cati ani ai tu. Daca ai 15 si el 18 de ex, ar trebui sa-ti mai astepti adevarata dragoste sa se iveasca deoarece esti inca mica.Si probabil si el are o prietena deja(daca tu il placi, poate il plac si altele).Dar daca zici ca a fost cu prietena ta.te rog spune-mi ca prietena ta nu e de aceeasi varsta cu tine(adica cu 3 ani mai mica ca el). Asta ar insemna ca tipu nu-i chiar asa grozav pentru ca nu se vede decat cu fete mai mici.
Te rog, gandeste-te bine
1.Nu trebuie sa faci nimic.Fii ca de obicei.
2.Eu spun sa nu-i zici ca-l placi inainte de a iesi cu el pentru ca s-ar putea sa nu vina sau sa te evite.
:* Sper ca te-am ajutat .
hândel întreabă: