Reclama mascata clarrr. Majoritatea isi fac griji invers, nu gen "Vaii o am prea mare, daca nenorocesc saraca fata?". Crede-ma nu am auzit nici o fata sa se planga de un prieten prea dotat. Invata de la mine. The bigger, the better. Si cum s-a mai spus, lasa reclamele mascate si tine-te de scoala. O sa vina si timpu sexului, dar mai e.
Ei, asta sa fie problema acum. Nu cresti proportional cu varsta, la fel e si cu inaltimea, greutatea... dar ba, 16 cm la 15 ani jumate si simti ca-ti mai creste, sa nu-ti explodeze inbox-ul pe aici dupa stirea asta, ca fetele...
Este bine sa iti faci reclama mai mascata. mai usurel.
Nu iti face probleme, oricat o fi, tot ai sa te rogi sa mai creasca. Partea proasta este ca daca te masturbezi in ritmul asta, nu ai sa mai face cu ea. O sa o ai de poza. Ejacularea precoce o sa te mananance si o sa te cam faci de ras o vreme. Si sa stii ca problema nu este chiar mica.
Nu vad inca ce problema ai? de ce ne ai scris? asta e o problema? stai linistit! gaseste ti o fata. daca se poate mai mare de varsta decat tine!
Mda aceaisi poveste o am si eu. in clasa a 8a aveam 1. 50 cm inaltime si penisul de 9-10 cred (stiu ca il aveam ff mic) si acum in a 10 a am 1. 70 cm inaltime si1 5- 16 cm (nu ca m-as lauda ) deci nu te speria e normal ai sa vezi daca se ivesc discuti intre colegi si prieteni ai sa vezi ca si ei au acelasi "standarde" aaa si cu masturbarea nu te speria e un lucru normal orcine il practica mai sunt uni care spun ca a dato ultima data acum 1 luna (si de unde ca ai sparge capu zi de zi ) deci nu te speria e normal si stii cum e decat de loc...
E normala cresterea asta dramatica la debutul adolescentei. De-acum inainte penisul tau va mai creste foarte putin, asa ca n-ai motive sa-ti faci griji.
Smartalogu, eu am auzit numeroase femei plangandu-se de dimensiunile prea mari ale partenerilor si numai un barbat prost nu-si face griji daca are un penis prea mare (peste 18-19 cm).
Masturbarea nu face ca penisul sa creasca. Deloc! Eventual poate provoca probleme de erectie, ori acum, ori mai tirziu. deci, mare grija! ti-e frica ca are 16 cm la 15 ani? mie mi se pare normal - media e de 17 cm la oamenii maturi. dupa cum cred eu, la maturitate va avea ceva mai mult de 17, poate 19-20, dar nu va fi exagerat, dimpotriva, va fi o bucurie pentru partenera...
Lol smartalogule nu ai auzit nici o fata sa se planga ca ii prea dotat? tu ai facut-o vreodata? lol daca nu ii galeata crede-ma si are vreo 19-20 cm crede-ma ca o doare si nu e chiar placut ele simt si un pai daca intra acolo pfff man esti pe langa subiect nu mai sta cu capu in carte du-te si fa practica god cand aud cu cat ii mai dotat cu atata mai bine, pfff nu la toate le plac dotatii pentru ca de cele mai multe ori doare
Tinand cont ca vaginul femeii are o adancime de 16 cm maxim . nu te speria. e destul, Smartalogu tu esti praf, vorbesti din carti... cu practica cred ca esti zob! Daca taceai, filozof erai