| OpreaSimonaAlina a întrebat:

Am o mica problema. De fiecare data cand ma intalnesc cu prietenul meu sunt ca o "leguma". Pur si simplu tremur si de multe ori zambesc tot timpul. Cand vorbesc cu el la telefon din nou tremur si habar n-am ce sa ii spun.
Cum sa fac sa scap de timiditatea asta?

9 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

O leguma nu tremura, pari speriata sau ai emotii prea multe ia-ti un calmant sa te linistesti.

| Ririru a răspuns:

Buna Simona :*.

N`ai de ce sa-ti faci griji. Motivul pentru care faci asa este ca... ESTI INDRAGOSTITA! Ceva in genul asta eram si eu, cu timpul am "parasit timiditatea" asta.

Baietilor le plac fetele timide, oricum. Asa ca eu cred ca pe prietenul tau nu-l deranjeaza timiditatea, din contra, va"lupta" sa te faca sa-l saruti etc. Cel putin la mine asa a fost.

Bafta!:*

| Cypronge a răspuns:

Salutare Simona.
Nu e nici o problema ca esti mai timida, e ceva normal mai ales daca ai un sentiment mai puternic pentru persoana respectiva sau e prima relatie de cuplu pe care o ai, in timp te asigur ca te vei desensibiliza si iti va fi mult mai usor sa comunici dupa ce te vei obisnui cu persoana in cauza.
Iar el daca chiar tine la tine nu il va deranja deloc timiditatea ta si te va intelege si acepta asa cum esti.

| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Daca e prima relatie este normal sa fii mai timida. cred ca tuturor ni s-a intamplat la prima relatie... te vei obisnui pe parcurs.

| Maria123 a răspuns:

Scapi cu timpul, acum ori esti panicata sa nu te faci de ras sau ceva de genul, ori esti foarte indragostita.

| lolly_3072 a răspuns:

Cred ca ai si tu mcar o prietena cu cre esti in largul tau.si cand vorbesti cu el la tel incearca sa fi tu, sa'i spui tot.pana ce si ai mancatlaughingtimiditatea astea.straight face
pupiicii, lolyybig grin

| Bianca_2742 a răspuns:

Eu cred ca nu esti timida esti cam indragostita.

| Andutu_5204 a răspuns:

Zambesti tot timpul? tremuri? cred ca esti cam indragostita.Pai nu trebuie neaparat sa stii ce sa-i spui vorbeste cu el ce iti face placere sa comunici cu o persoana sau mai mult spune-i ce simti smug. Pe parcurs o sa iti treaca aceste stari.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vorbeste mai mult cu el si mai des.
Spuneti-va problemele si petreceti cat mai mult timp impreuna.asta cred ca o sa rezolve problema happy