Daca consideri ca e rusinos si ti-a cerut id de la mess atunci la sigur ca te place, e un inceput, insa nu da dovada de rusine fii indrazneata si la sigur nu se va finisa cu o simpla prietenie
Eu sunt altfel nu prea fac eu primul pas dar daca imi place cu adevarat de o persoana atunci trebuie sa fac eu asta.ascultati inima draga
Incearca sa va intalniti undeva doar voi doi, poate asa o sa puteti vorbi in liniste! Si sigur te place altfel nu te baga in seama.Succes!:*
Poate ambele poate niciuna dar iti recomamnd sa iei initiativa si curaj ca nu poate fi chiar asa nasol cauta sa vb despre ceva ce ii place intreaba-l ot felul de lucruri despe pasiunile lui de ex muzica si tu daca ii plac manelele fa-te ca iti plac manelele daca nu ii plac nici tie nu iti plac intelegi cauta subiecte de discutie
Sparge gheata! Si el a spart-o cand ti-a cerut id-ul. Este greu la inceput, dar si fermecator in acelasi timp... ce senzatii.
Imi amintesc cum a fost cand am sarutat prima data o fata. *daydreaming*
Klar da-i bataie! daca iti place, vb cu el, nu ai ce pierde! fi tu insati si daca te place atunci si el trebuie sa faca la fel!